Bbk88 Yaptıran var mi fiyatları normal yerden 2 kat daha fazla diyorlar rahim dinlendirme ve dondurma icin para alıyor mi
anneolmak_icin Bbk88 evet rahim dinlenme için para alıyorlar saçma ama el mahkum 🫣 ekimde tedavi olduk bizde hayırlı olsun şimdiden 🌼
Gul616161 Bbk88 bahçeci olmak zorundamı. Ben Atakent Acıbademe gidiyorum 70bin ilaçlarda 20 tuttu. Taze transferde yapmadı bir ay bekletti eğer rahim dinlendirme oysa. Hatta 26Nisanda transfer olacağım
Bbk88 mrp2023 ah canım sen zaten yarın gidecektin öğrenip bana söylersin 💜ben bizim burdan aldım 59.500 dediler
MorKelebek54 mrp2023 ay cok dgil mi ya😳 durumu olmayan insanlar napsin. Rabbim bu sureci gecirenlere sabir versin insallah gercketen hem maddi hem manevi cok zor😔
Bbk88 anneolmak_icin @mrp2023 canım bak rahim dinlendirme için ücret alıyorlarmış benim sorduğum yerde almıyorlar iste ondan sordum evet saçmalamış cidden almaları ya:( evet el mahkum peki kaç para ödediniz tuttu mu acaba ben asilamadan sonra başlayacağım yer arayisindayim bizim.burda var ilaçlar hariç 59.500 dediler ve rahim dinlendirmek dondurma için para almıyorlar ama bilemedim.
mrp2023 Bbk88 canım benimde tek taraflı pco çıktı şuan bugün :) önümüzdeki ay adetimde gideceğim bakalım tüp bebek dedi doktor aşılama önermedi :)
anneolmak_icin Bbk88 Ekim ayında genetikli tüp bebek yaptık tek tek fiyatlarini bilmiyorum İlaçlar dahil 170 bin gibi tuttu bizim ama şu anda daha çok artmış diyorlar
mrp2023 Bbk88 canım sorun sperm kaynaklı olduğundan biz bahçeci tercih ettik yapay zeka sadece orada var
-Dmt anneolmak_icin hangi doktora gittiniz benimde yumurtalık sayım az çıktı olmaz değil ama tüp bebeğe yönlendirdiler direk geç kalınmaması için bahçeciyi gördüm bende
anneolmak_icin -Dmt Ankara bahçeçiye gittim ben Berfu hocaya ilk iki tedavim Memorial oldu memnun kalmadık
Emel5805 Bahçeci pişmanlık para tuzağı ama inşallah giden arkdaslar memnun kalır yeterki güzel sonuca alır
Bbk88 Gul616161 uok canım ben de yer arayisindayim da ondan sordum memnun kaldin mi peki yüzde kaç şans verdi 💓💓90 bine mi geldi toplam
Gul616161 Bbk88 bizimde sperm düşüklüğümüz var bu arada 17 tane yumurt toplandı 6 tanesi dondurdu sayısı düşük olmasın rağmen
Bbk88 Gul616161 benim amh 4.07 yunurtam çok var ama inşallah kalitelidir:( iyiymiş sizinde gayet inşallah olumlu sonuç alirsiniz🤲❤️🩹❤️
Gul616161 Bbk88 toplamda 95 bine falan geldi. Doktor sen çok kolay hamile kalırsın demişti transferden sonra görücez bakalım