Sulemrahkuzey Aynı dertten bende muzdaribim gece uykuları kalmadı öksürmekten karnımın içi acıyor artık ne yaptıysam geçmedi geceleri oturup ağlıyorum artık sıcak ne bulduysam içiyorum biraz hafifliyor gibi oluyor sonra yine tıkanıyorum nefes bile alamıyorum inşallah hepimiz tez zamanda iyileşiriz
Selale_bati UlkerOzer valla ben 3 yasimdan beri koyde 3 4 sene hergun ama hergun gunde 4 5 tane tavuklarin yumurtasini calip icmis biriyim) suanda hasta olunca yapiyorum hicbir yan etkisini gormedim yagda yumurta kizartincada sarisini pisirmem katiyen 37 haftaligim qaytde saglikli bebegim tabiki her bunyede ayni degil belki bunyem alismisdir cig yumurtaya
Bebisiminablasi Rstasar ilk önce geçmiş olsun canım bende 29+6 haftaligim bndede öksürük vardı mahvetti beni uyuyamiyrdum artık ama annemin söylediği tarifle inanmicaksin iki günde geçti 2 tatlı kaşığı kadar tereyağ bal bir diş sarımsak rendele karıştır sabah aç karnına akşam yatmadan ye inan hemn gectigini göreceksin bide ballı limonlu ilik su iç faydasını inan göreceksin...
Rstasar Bebisiminablasi bunu deneyeyim sarmisak falan pek sevmem ama oksuruk yuzunden deneyecegim mecburen :( tesekkur ederim
Selale_bati Rstasar bilmemki balim ben yazdim az once uzun bir yorum oku anlarsin beni zaten yagda yumurta yapincada genellikle sarisini kizartmayiz ama bence kaynayan sutun icine atip karistirinca direk pismis oluyor yani sicak sut pisirir onu
Bilinmeyen34 Rstasar tabiki siyah turp balla 8 saat suzulsun için o turp sulu bali şak diye kesiyor http://www.milliyet.com.tr/oksurugu-aninda-kesen-siyah-turp-pembenar-detay-alternatiftip-2589856/
Dyg34 Rstasar elmayıda dene zaten meyve oldugu için zararı olmaz elma ayva kaynatıp içebiliriz bu arada sakın ıhlamur ve nane limon harici bitki çayı içme ben kurutulmuş vişne çayı iyi geliyor diye yaptılar bana tüm gece acildeydim kasılmaların sancılarım oldu haftam küçük olsa düsük bile olurmuş allah korusun dikkat et
Bhrsnrgmc Rstasar Elma ve ayvayı kabukları ile kaynat suyuna bal ve tarçın koyup iç canım 1-2 defa iç keser öksürüğü geçmiş olsun..
Hanus Rstasar Canım instagramda gördüm bugün. Öksürüğe, hırıltıya, balgama iyi geliyor yazıyordu; Ayva cekirdekleri ezilerek, bal ile karıştırılıp yenilmelidir. hem vücut direncini de artırıyormuş.
Gamzeciks Rstasar ayaklarının altına vicks krem sür bolca. Çorap giyip öyle uyu. Geçirdiği söyleniyor.
Mrvnrdlkc Rstasar boğazlarına iyi gelir gıcık gibi bi öksürük oluyor insani çıleden çıkaran her işte onu keser
Yesimmmm Rstasar canım çok geçmiş olsun geçen gün duydum ayvayı rendele zencefil ve bal karıştırıp yiyince öksürüğe iyi geliyomuş denemedim ben hiç ama bi araştır istersen. Ballı zencefilli limonlu karışımlarda var bak linkini atayım https://www.google.com.tr/amp/s/yemek.com/amp/bal-ve-zencefil-karisimi-ne-ise-yarar-nasil-yapilir/ dene istersen zararı olmayan şeyler ilaçlardan daha iyi ama durumun çok ciddi ise doktora gidip antibiyotik vs. İlaç vermeliler.