Selale_bati Merhaba arkadaslar 36+2 iz kizimla fazla bekletmesin 38de falan dogsun istiyorum ama burda okuduguum postlarin 99% i 40 haftasini dolduruyor acaba 37 38 39da dogum yapan yokmu ? Varsa yazsinda biraz icimizi rahatlatalim❤❤ Yoksa cildircam uykusuzluk aci agri
Oznurboluzun Selale_bati 37+2 gunluguz kızımla hiç gelesi yok gibi tık yok bizde daha 40 i görücez gibi tabi hiç belli olmaz nasip bende hep 38 de gelsin diyordum bakalim ne olacak 38 de😍💜👼
Merve201119 Selale_bati ben 36 da yaptım canım ilkinde ikinciyide 37 de yaptım bende durmuyor çocuklar 38 e kadar😊
Selale_bati Semaaaa hah bir umutsuzluk daha😂 tabi sag salim dogsunlar oncellikle haftalari onemli degil ama yinede sizleri gorunce gozume uyku girmiyor ya birde yabanciim annem ta azerbaycandan gelecek nezaman gelecegini sasirdi kadin
Semaaaa Selale_bati benim de oğluşum olacak belkide o yüzden bu kadar uzadı.. Bir de çok hareketliydi erken doğabilir demişti doktorlar ama bekletti sağlık olsun yeter ki sizin için de öyle
Selale_bati Mrvnrdlkc hadi insallah gecen hafta sancim cikti nst de 10 gun falan karnim tam vajinam cok aciyordu ama simdi sancim pek yok
Selale_bati Mrvnrdlkc nisanin geldimi canim senin? Birde acilman varmi? Bendeki o acilar acaba acilmaylami ilgiliydi
Tontikinannesi Tam 38 olduk bugün.Alt tarafımda kasılmalar var.Insallah doğum kanalına inmeye çalışıyordur ya😞merdiven in çık yapıyorum günde 2 tur.squat yapıyorum.diğer egzersizleri yapmaya çalışıyorum.Elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum.Insallah işe yarar ya😁
Selale_bati Krasivyy hic sanmiyorum burda okadar cok kiz bebekler gordumki 40i bosver 41leri gorduler) tirsiyorum acikcasi😂
Edssm Kızlar anne karnındaki 1 gün bile bebekler için çok önemli çok değerli Yani bende bunu düşünüyorum ara ara , 40 41 görürsem falan diye ama 1 gün bile çok değerli onlar için