cakebabe başından beri güneş favorimdi ama tamam olsun diyemedim bir türlü 24 haftalık olduk bugün bu gidişle son ana kadar tamam diyemeyeceğim önerilerinize ihtiyacım var popüler isimler dışında (asel lina vs gibi)
Lavinya21 cakebabe ay bende çok kararsizdim en son Lavinde durdum 30 haftalığım son dakika değistirmiyim diye Lavin yazılı hastane çıkışı yaptırdım 😂
Elfkzlky cakebabe mihra. Hafsa. Defne Ala Berra Hüma Şura Şeyma Mihre Farah Nesrin Nil Pınar İmran Aksa umay Hira Hazal Bade Melis Duru Beyza Zümra Meryem Rabia Ravza Rana
cakebabe BirAskMasali1323 masal da 2.favım ama soyadımız ünsal fazla kafiyeli oluyor diye kumsal masal çok içime sinmedi 😂
BirAskMasali1323 cakebabe Bizimde soyismimiz Demir Emir Demir nasıl olur diyenler var çevremde😂sizinde bi nevi öyle oluyo
Ftmaa28 cakebabe kumsal masal bence bebekken yakışır ilerleyen yaşlar için bana çok cocuksu geliyor nedense ama zevkler ve renkler 😊
Mrskocc 26 yı da geçtim hala isim bulamadım ama birkaç tane hoş isim bulmuştum fikir olsun size de Mihra Duru Sidra
Lavinya21 cakebabe 😂😂 ay yok ben henüz o kadar olmadım öyle olursam kendimi tutamayıp yine çocuk yaparım ismi koymak icin😂
BirAskMasali1323 cakebabe Hahhaa bende öyleyim çok pimpirikliyim ve kararsızım bi kıyafet bile alırken misal iki kıyafet arasında kalıyorum birini seçip alıp eve geliyorum keşke diperini alsaydım derim aklım hep almadıklarımda yapmadıklarımda o ismi koymadıklarımda😂😂
cakebabe BirAskMasali1323 evet son 3 harf aynı oluyor bi yandan güzel aslında bi yandan tekerleme gibi 😂
BirAskMasali1323 Betullllmirac41 yaaa😍ismiyle büyüsün inşallah çok güzel ismi bende Masal ismini çok seviyorum kızım olursa Masal Aden yada Defne Lina yada Duru bu üçünden birini düşünüyorum bende
cakebabe BirAskMasali1323 hele ki bu ömürlük bir şey tabi isterse kendisi değiştirsin karışmam slwkdpwşw
gdaslik cakebabe bizim de mercan olcak. Ama mavi deniz güneş almila vardı bizim de aklımızda. Mercan a karar verdik
BirAskMasali1323 cakebabe aynen canım misal Prof.Dr. Masal Ünsal bence kulağa hoş geliyo🥰🤣 yada Av.Emir Demir😂🥰 mesleklerinin ünvanlarını bile düşünüyoruz uyuyomu diye ahh annelik böyle işte