2princessmother Kızlarr varmı bildiğiniz hurafeler söyleyin yapalım 😀 Ekşi tatlı muhabbeti var Yüzük var makas var Başkaa
biranne__ 2princessmother ekşiyse erkek tatlıysa kız yalnız o karın yuvarlak sa kız erkekse sivri olur önde gider derler hareketler erken hissedilirse erkek derler kilo kalçadan da alınıyorsa kızdır derler kusma fazlaysa kız azsa sadece bulantıysa erkek derler bide
ezell34 2princessmother bende hepsi kız gösterirken cin takviminden tut karbonatla idrar yüzük testi hepsini yaptım sonuç erkek 😀😀
Cilginanne2bebeli68 2princessmother oğlumda karnim sivri büyüdü canim tatlı çok eski az çekti cirkinlestim kilo verdim az da olsa Yüzük testi doğru cikti karbonat doğru cikti kese fasulye gibiydi cin takvimi erkek dedi Rus takvimi ve kan yenileme kiz dedi bel ağrısı oldu sarardim soldum oğlusum olacak
2princessmother biranne__ bende ekşi kız tatlı erkek biliyorum 😊 Zaman geçmiyor tabiki de en önemlisi sağlıklı olması cinsiyetin hiçbir önemi yok ama insan merak ediyor😀 Çin takvimi erkek Rus takvimi kız gösteriyor
biranne__ 2princessmother 😊 ben ekşi aşerdim hep oğlan dediler çin takvimi rus takvimide oğlan diyordu oğlan çıktı bide yüzük testini de tutturdum 😀😀
Cilginanne2bebeli68 2princessmother sabah ilk idranini al ped bardağa karbonat dök 1 2 kaşık üstü idranini az az dök kabarırsa erkek kabarmaz tepki vermezse kiz ben denedim 2. De kabardi erkek bebek bekliyoruz
bercemaeya76 çin takvimi kız diyodu rus takvimi ve kan yenileme erkek diyodu yüzük testi de erkek diyodu hep ekşi yedim turş, erik falan kesem yus yuvarlaktı geç döllenme oldu bulamtım vardı sonuç erkek😀
Zeze1sena- 2princessmother idrarına çamaşır suyu döküyor eşit miktarda köpürüp sönse kız köpürüp yükselse erkek diyorlar denedim baya köpürdü ve sönmedi 15 haftalıklrn doktor tahmınrn kıza benzeti bilemiyorum artık
Gulcinayazmert 2princessmother hepsi tuttu bende çin takvimi yüzük tatlı yeme derkenn hoppp oğlum oluyor😇