Ars2223 Deryaaa2809 doğrudur aynı doktora gittiğimiz arkadaşım var onun ki hemen çıkmıştı onada doktor 21. Hafta detaylıda biraz kızmıştı çok kilo almışın dikkat et diye 🤦🏽♀️7 kilo almıştı
Zeyyno_ Ars2223 Sıkıntı etme ilk gebeliğin galiba ilkinde insan sabırsızlanıyor artık ne zaman çıkacak diye ama emin ol ne kadar geç çıksa göbek o kdr iyi bı sure sonra nefesini kesiyor hep😌
lena1234 Bence benim var ama bugün devlete gittim cildiyeye hamilelik lekesi için geldim diyorum doğum kontrol mi kullanıyorsun deid kadın doğuma uğradım adet düzensizliği mi var diyo dedim gebelik var şüphesi mi diyo 😂😂 ama bence var karnım yemek yemiş gibi
Ars2223 lena1234 seninle aynı durumdayız galiba çok düz bi karnım vardı bekarken zaten bazılarında göbek olur ya hiç yoktu bende şimdi bende minik olunca kimse hamile sanmıyor
Adensmom8 Ars2223 ne güzel işte boşver konuşan konuşsun 😂 takmaa geçen hafta eşimin halası bu gelin nasıl 20 haftalık bi doktora gidin demiş 😂 yani inanmıyormuş halasıyla husumetliyiz de doğurunca görürler canım sen kimin ne dediğine bakma
Ars2223 Adensmom8 geçen bayram arası alışverişte biri de bana doktora git bi sorun bu var acaba demişti
Lalemmm12 Ars2223 7 aylık hamileyim kimse hamile olduğumu bilmiyor 🤣 karnım yok şuan karnımın burnumda olması lazımdı ama yok
Sudelina2 Ars2223 anlıyorum ama daha bebek 300 gram 350 gram falan çok minimal daha emin olun ilerleyen zamanlarda istemesenizde çıkıyor üzmeyin iç karnınız genişse aksıne mutlu olun 🫶🏽
Ars2223 Enfal_06 dediğim gibi tercih meselesi benim ki istemiyor bize bırakıyor bende ikiliyi bile yaptırmayacaktım sonuçlar beni fikrimi değiştirmez 😊
Enfal_06 Ars2223 benim için fark etmiyor ama hastane ve doktorun prosedürü öyle hiç hayır demiyorum doktor daha iyi bilir diyorum hepsi %100 sonuç vermiyor tabi
Ars2223 Paronayanne evet onu bende düşünüyorum hatta ben 1 aydır göbeğim olmasada kremleri kullanıyorum çatlayacak yer ne yapsan çatlıyor ama bir umut işte 😂
Paronayanne Ars2223 valla kullanmadığım krem kalmadı . 30 haftadayım 1 haftada bir sürü yırtık gördüm 😄
Lalemmm12 Ars2223 ay yok inşallah çıkar senin ya kız çok zor karnın yoksa yemin ederim resmen bebeği içimde hissediyorum yapışık gibi bana karnım yok diye böyle hissediyorum karnım olsa belki biraz iyi olurdu
Esranur55 Ars2223 hiç canını sıkma ben 8 aylık hamileyim halen belli olmuyor emin misin yalan söyleme felan diyorlar banada iç karnın vardır benimde öyle ☺️😀
Busus Ars2223 8 aylık hamileyim 5 aylık gibisin diyorlar bosver bebek sağlıklıysa kafaya takma kimseyi
Ars2223 Enfal_06 evet yanılma payı çok var ablamda yaşadık down sendromu falan denildi başka şeyler dediler hamileliği çok stresli geçti şuan 3 yaşında hiç bir sorunu yok gayet sağlıklı doğdu