napoliten_ Kızlar ikili testi kontrole gitmeden önce hastaneye mi gidip yaptırıyoruz yani sonucu aynı gün mü çıkıyor 1 gün sonra mı çıkıyor ? Bilen var mı
E_Duha napoliten_ 12+6 da gittim doktora çarşamba günü ultrasonla bakıldı kan verdim haftaya çarşamba gelin dediler sonuç çıkmıs olur..
biranne__ napoliten_ doktor yönlendirme yapıyoe canım 12. Haftada yaptırdım bn sonuçlar 3 gün sonra çıktı bazen bi hafta sürebiliyor ama
BirAskMasali1323 E_Duha Haftada ikili tarama yapıyolarmı randevum gelene kadar 14 haftalık oluyorum bide direk gitsem randevusuz ikili tarama zamanı geçiyo diye alırlar mı
BirAskMasali1323 napoliten_ Ben randevu bulamadım doktoeum bi ay sonra gel geldi randevuma gidene kadar 14+1 haftalık oluyorum o zamanda ikili tarama geç mi oluyo yaparmı doktor bi fikriniz varmı şuan 12+2 haftalığım
E_Duha napoliten_ evet eğer gittiğiniz hastane o testleri yapabiliyorsa yapıyor direk ben kendi ilçemde ki değil baska ilcedeki hastaneye gidiyorum ordaki normal doğum falan da yapıyor il hastanesi 1 saat uzaklıkta orası 15/20 dk lık yol diye ve hastanesi yeni yapıyorlar yani..
napoliten_ BirAskMasali1323 ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyormuş normalde benimde kontrolüm 14 hafta olduğumda denk geliyor ama ben 13. Haftada hastaneye gidip ikili test yaptırıcam sonra sonuç çıkınca kontrole gidicem
E_Duha BirAskMasali1323 benım normal kontrole gittim doktor randevum vardı ikili test istiyormusunuz dediler evet dedim direk yaptılar ekstra randevu almadım bilmiyorum yani baska randevu alınmalımı
napoliten_ BirAskMasali1323 ben kontrol günlerinde de randevu almıyorum direk gidiyorum o yüzden dedim ama neyse doktor yönlendirir kontrole gittiğimde zaten
BirAskMasali1323 napoliten_ her hastane öyle almıyo işte siz şanslısınız çoğu hastane sadece 37 haftalıktan sonra randevusuz ayaktan alıyo
BirAskMasali1323 E_Duha hayır başka ayriyeten randevudan bahsetmiyorum randevuma daha var ve gidene kadar gecikiyo o yğzden soruyorum