Nimet_27sumer27 Merhaba ikiz anneleri acil buraya bakar mısınız doktordan geldim şimdi 32 haftalığız ve suyumuz çok fazla birde karın çevreleri çok büyük iki hafta önde gidiyor karın çevreleri böyle Bir durum yaşayan varmı bilgi verebilir mi
19931994 Nimet_27sumer27 suyun fazlaymış nasıl beslendin ? Beslenmene bu kalan sürede kesinlikle dikkat etmen lazım
Nimet_27sumer27 19931994 İnanin mide yanmasından dolayı yemek yemiyor um en çok tüketigim yoğurt ve karnıbahar başka birşey yok
19931994 Nimet_27sumer27 tamam şu an hiç bir şekilde beyaz ekmek vs yeme , dikkat et Rabbim inşallah zamanında gelmelerini nasip eder sağlıklı olsunlarda stres yapma canım🌸
Nimet_27sumer27 Sermec27 evet biraz yüksek çıktı ama doktor tahıl ürünlerini yasakladı ekmek poğaça börek benzeri şeyleri yasakladı
Sermec27 Nimet_27sumer27 muhtemelen su fazlalığı ve bebek iriliği şekerden kaynaklı dikkat etmekte fayda var
Nimet_27sumer27 19931994 sağol un teşekkür ler yemiyor um zaten acaba bu konuda Bilgi verir misiniz ya doktor endişelenme yinde tedirgin oluyor um birinin kilosu çok az di diğerine göre Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
19931994 Nimet_27sumer27 canım benim de ikizler biri daha kilolu diğerine göre ben takılmıyorum bu konuya sağlıkla gelmeleri önemli inşallah sağlıkla zamanında gelirler 🙏rahat ol stres yapma inşallah her şey güzel olur