Damlaarikol Annişler hamilelikte saç kesilir mi acaba ben kestirmek istiyorum çevremin bir kısmı kestirme diyor bir kısmı kestir kafam çok karıştı sizce kestirilir mi
Bebegim3444 Damlaarikol benm riskli gebelik olduğundan çıkamadığım için oturdum kendim kestim 😃 annem de kesme dedi ama dökülmeden kaynaklı kestim.
Aybukeninannesi01 Damlaarikol ilk gebeliğimde çevrem benide korkutmuştu korkudan saçımı ellemedim afedersiniz b*k gibi hamilelik geçirdim saçlarım uzamış rengi soluk kendime bakınca iğğğğ diyordum şimdi 2 hamileliğimi yaşıyorum saçımı boyadım da kestim da hiç bir sorum olmadı çok şükür
Nur8948 Aybukeninannesi01 valla benm de ilk gebeliğim ama araştırdım aşırı beyazım olduğu için ve annenin de psikolojisi önemli olduğunu öğrendiğim için saçlarımı boyadım açıkcası. Doğumdan önce de boyucam bir kez daha ki çekimlerde güzel hissedeyim kendimi istiyorum bu anlar bir daha gelmeyecek çünkü 💙
esraelt Bana kalırsa hamilelikte en başta psikoloji geliyor. Ne alaka saçın kesilmesi? Kesin bir hurafe uydurmuslardir