Ummuarbc Arkadaşlar doktor bana D vitamini damla verdi ama kaç hafta geçti ben kullanamadim bulanti kusmam oldu hep şuan 18 haftalık oldum şuan da da sabahları bulantım olmaya başladı 21. İnci haftamda gideceğim kontrole 1 ay sonra çok mu geç olur acaba
Eko93 Ummuarbc d vit kullanmaya çalışın. Düşük ise eğer değeriniz çok önemli. Mesela ekmeğe surebilirsiniz tek başına midenizi bulandırıyor ise
Ozlemkubra Ummuarbc bende kullanamadım damlayı o yüzden hap şeklinde olanı aldım onu haftasa 2 içmek gerekiyor daha iyi geldi bana
Ummuarbc Eko93 evet normalde de zaten ekmeğe damlatıyordum ama onun tadı gelince direk midem kötü oluyordu olmadı doktoruma soyliyim de normal ilaç yazsin
Melliisaa Ummuarbc aynı sorunu ben de yaşıyorum 3 damla şeklinde ekmeğe damlatılarak almam gerekiyor ama kusturuyor beni Ben de ekmeğin içini küçük bir şekilde koparıyorum içine damlatıp kapatıyorum yuvarlak yapıyorum gibi düşünün O ekmeği Sonra ağzıma su alıyorum yutmadan ekmeği de ağzıma alıyorum çiğnemeden direkt yutuyorum hap gibi düşünün Böylelikle daha kolay yutuyorum Siz de deneyebilirsiniz Çünkü D vitamin önemli
Ummuarbc Melliisaa teşekkür ederim canım öyle deniyeyim bende doktorum yazdı ama toplasan 2 3 defa kullana bildim onda da kustum hep
Melliisaa Ummuarbc ekmek içini daha kolay yutabiliriz için yani çiğnemeden yutabileceğiniz için daha kolay kullanırsınız çiğnemeyin çiğnedikçe Benim de midem bulanıyor
Ummuarbc Ozlemkubra bana doktor verdiğinden beri hiç kullanmadım eminim değerlerim de düşmüştür bu damla mi daha iyi olur yoksa ilaç mı yazdirsam acaba
Kelebegimmm kizlar sizde yine iyi 2-3 damlayi icemiyorsunuz.bende 20 damla😄isgenceyle 1 siseyi bitirdim 2ci siseyi yarim birakmam zorunda kaldim cok kotu oluyordum ekmek yogurt neyi denediysem cok zorlandim