eminece93 Duygumsu ben oksapar kullaniyorum 36.hafta bırakacagim, 12.haftamda oksapar yeterli gelmediği icin coraspirin icmeye de basladim
Aabbccc Duygumsu clexane ve coraspin kullanıyorum 13.haftamda iğneyi bırakacaz coraspin doğuma kadar devam
Duygumsu Aabbccc anladım teşekkürler bende iğneyi bıraktıktan sonra tedirgin oldum bebeğe kan akışı azalır mı diye tek bırakan ben miyim diye ama coraspirine devam ediyorum
Aabbccc Duygumsu yok belli bir zamana kadar kullanılıyor sonra bırakılıyor coraspine bende devam edecem
Asel12344588 Duygumsu bende iğneyi ilk 3ay kullandım coraspini 32haftada bırakacakmışım inşallah sağ Salim alırız bebeklerimizi
Deletedmom_85 Duygumsu Haftada kan sulandiriciyi bıraktım normalde 32 veya gebelik sonuna kadar kullanan varmış ama bende rahimde kanama alanı olmuştu ve doktor uzun süre kullanımı doğru bulmuyorum dedi. (Perinatolog) sonra takipli olduğum doktora sordum.ne yapayim diye kanama alani var dedi o da birak dedi. Çünkü plasenta yaşlanması yapabiliyormus çamur gibi oluyor gebelik sonlarına doğru dedi doktor.