Kızlar selam, sonunda bana da doğum hikayemi yazmak nasip oldu. 15 nisan pazartesi günü sezaryen ile doğum yaptım. Ameliyatım gayet pozitif geçti, yaklaşık 1 saat sürdü. Spinal şeklinde oldu, iğneden assla korkmayın. Sırtınızı kambur yapın, başınızı öne eğin ve hiç hareket etmeyin. Bu kadar iğne zaten hiç acıtmıyor, ilk başta sağ ayağıma elektrik çarpması gibi bir his oldu, sonrasında zaten komple uyuştum. Gerçekten burda söylenenler doğruymuş. Damar yolu açılması inanın daha çok acıtıyor. Sonrasında doktoruma başladınız mı diye sorduğumda bebişi çıkarıcaz az sonra dedi. Hiçbir şey anlamadım yani☺️ sadece ameliyat esnasında 2 kere midem bulandı o da tansiyon düşmesinden kaynaklıydı ve hemşire hemen bir ilaç yaptı ve anında bulantım geçti. Oğlum 8.25te dünyaya geldi, dikişlerim yarım saat kadar sürdü. Odaya gelmem 9.05ti. İlk ayağa kalkış evet kolay değil ama inanın çok çok zor da değil. Asla öne bakmayın hep karşıya bakın ve destek alarak adım atmak için çabalayın. Sonrasında zaten yavaş yavaş açılıyorsunuz. Bugün benim 5. günüm ve ağrılarım sadece ilk 2 gün çok yoğundu. 3. gün oğlumu sağlık ocağına da çocuk doktoruna da götürdüm düşünün. Kendinizi sakın germeyin ve hep pozitif düşünün. Sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.🤗