Busramertaziz Kızlar doğum Yapalı dört gün oluyo içte ve dışta çok dikişim var doktorda dikerken enfeksiyonum olduğunu söyledi çok korkuyorum enfeksiyon dikişleri etkileyecek diye başına gelen iyileşen var mı
Hasreterel Busramertaziz canım dezenfekte et zaten olanlar sana soylemıslerdır ne yapcanı o sekılde yap hicbirsey olmaz dikkat et sadece
Busramertaziz Hasreterel batikonla temizliyorum camım ama tedirginim ya inşallah olmaz sızlıyo korkuyorum
Gokkusagivemucize Busramertaziz kuru tutmak lazım diye biliyorum. Hatta ampulün ısısıyla kurutma yöntemi varmış
seyma281015 Bana batikonla pansuman yap demişlerdi. Pamukla sürmek canımı acıttığı için batikonu cam sil şisesine boşaltmıştım fısfıs yapıyoduk 😊
Bella Busramertaziz ben de 38+2yim bebek 3.400. Ne sancı ne su ne nişan hiç bir belirti yok. Sendeki belirti ne olmuştu?
Busramertaziz Bella benim ilk suyum geldi sancım yoktu hiç suyumdan 7 saat sonra da sancım geldi beş saat sancıdan sonra doğum yaptım
Busramertaziz Bella benim ilk suyum geldi sancım yoktu hiç suyumdan 7 saat sonra da sancım geldi beş saat sancıdan sonra doğum yaptım