yalandunyaa Treiod ilacı ne marka verdi size hamile iken kullanmak doğru mu acaba Folik asit de verdi onu özel aldık 520 tl verdik iyi bu falan dedi doktor Ne marka kullanıyorsunuz 2sini yanıtlarsaniz sevinirim
Limonlukekkk yalandunyaa hipotiroidım var 10 yıldır euthtrox kullanıyorum folik asit olarak baştan folidoce kullandım sonra vifolic e geçtık
Kb4576 yalandunyaa ben troid ilacı olarak 4 yıldır levotrin kullanıyorum Dr onu uygun gördü folik asit olarak folibol kullaniyorum
_almirasmom yalandunyaa ben 3 senedır troıt ılacı kullanıyorum adetlerım onunla dusene gırdı ve oyle evlat sahıbı oldum 2. Kızımda hatta supriz hamılelık suan euthyrox 100 mg kullanıyorum ılk 13. Haftaya kadar euthrox 75 mg kullandım ve folıdace dolık asıt 13. Haftadan sonra multıvıtamıne gectık ılacın adı VİTAFEMİN DHA balık yaglı vıtamın
Suey yalandunyaa troit ilacı gebelikte kullanılan ilaçlardan asıl kullanmazsanız bebeğinizde sorunlar olur ihmal etmeyin lütfen her sbaah ac karnına yemeklerden 1saat önce içilmesi gerekiyor
yalandunyaa Limonlukekkk euthtrox Bana da bu ilacı verdi dahiliye doktoru ilk 5 gün iç sonra hergun düzenli aynı saatte kullan dedi teşekkür ederim
_almirasmom Kb4576 folbıol benım doktorum aska ama asla alma dedı epilepsi hastalarına genelde verılır o ılac dedı onun dısında ısteıdn markayı alabılırsın dedı
yalandunyaa _almirasmom 13.haftadan sonra folik asit bırakıyoruz öyle mi teşekkür ederim ilacı kayıt ediyorum çok saol
yalandunyaa _almirasmom folbıol Doktor özel alamazsan folbiol yazmış eşim özel almış başka marka iyiki burası var ya