Aslanmom1 Uygulamaya göre 4+1 gözüküyorum ama arada çok hafif kasık ve bel ağrısı, uyku isteği ve tatlı yiyememe dışında bir belirtim yok bazen unutuyorum bile hamile olduğumu. Salı günü ilk kontrolüm. Bu haftalarda belirtileriniz varmıydı ?
Senmsii Aslanmom1 Benim belirtilerin 8. Haftada başladı iştahsızlık ve kusma dışında belirti yaşamadım
Lilipadq Aslanmom1 benim hiç belirtim olmadı. Ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi. 26 haftalık olduk. Doktor hamilesin demese inanmazdım.
Gaye1402_ Aslanmom1 28. Haftada başladı bu haftaya girene kadar deli gibi gezdim temizlik yaptım kendimi yerden yerlere attım 28. Haftaya girince dedim ki selamın aleyküm 😂😂😂😂😂
lcasl Aslanmom1 uyku dışında yoktu birazda kasıklarda ağrı. Bugün 6+6 oldum ve maalesef mide bulantım başladı 😭
Senmsii Aslanmom1 Kendini hiç korkutma canım herkesin bünyesi farklı bende hiç ağrı bile olmadı dediğim gibi kusma ve iştahsızlık. Kusmalarim içinde prilam başladım o zaman şuan 25+3 olduk hala prilam icmedigimde kusuyorum. Belirti olmaması daha güzel boşver ☺️ çevremde de çok var belirtisiz doğum yapan hatta adet görmeye devam eden bile var
Senmsii Aslanmom1 Doğrudur çok iyi anlıyorum seni korkman merak etmen normal ama hep iyi taraftan düşünmeye çalışın strese sokma kendini 5 te keseyi görürsün belki ama bebeği goremeye bilirsiniz o zamnasa strese girme genelde 7. Haftada bebek ve kalp atışı duyuluyor.
Senmsii Aslanmom1 Psikolojik olabilir biraz ama hamilelikte herşey mübahtır ye gitsin aç hissediyorsan 😂
yssmom Lilipadq benden öndesiniz tecrubenize istinaden bir şey sormak istiyorum benimde mide bulantısı vb olmadı 10.haftadayım gogus hassasiyeti vardi azaldi bu haftalarda azalmasi normal mi?
Lilipadq Aslanmom1 erkek cinsiyeti. Genelde erkek annelerinde bulantı olmuyor diyorlar ama bilemedim. Karnım şişene kadar hamile olduğumun bile farkında değildim
Aslanmom1 Gaye1402_ o da değişik 😂😂 en azından görsemde kesenin olup bebeğinde içinde olduğunu o zaman belki rahatlarım belirti olmasa da 😂
Aslanmom1 lcasl Yaa demek ki başlarsa birden de başlayabiliyor 🥹 Benim sigara kokusuna ve çikolatanın kokusuna bile tahammülüm yok.
lcasl Aslanmom1 düne kadar umrumda değildi ama bu sabah çok fenayım birden başladı valla umarım erken geçer ve inşallah belirtisiz bir gebelik geçiririz 😅
2024annesi Aslanmom1 Bende regl olacak gibi bir his 3. haftadan sonra başladı canım. Normal durum . Rahim bebişe hazırlanıyor o yüzden.