4ysegulec 37+3 2-3 gündür çok hareketli ve hafif kımıldama da değil bazen acıtıyor hareketleri. Geriliyor iyice. Doğum belirtisi olabilir mi? Bilgisi olan var mı? Doğumunuz yakınken hareket artması oldu mu?
Havvakc 4ysegulec 37+2de benimki de yerinde durmuyor karnımı yarıp çıkacak gibi ydi ama doktor henüz doğum görünmüyor demişti.
Lavinya24 4ysegulec 38+6 dayım çok hareketli ama doğum belirtisi değil sanırım bu artık iyice irileştikleri için en ufacık hareketlerini bile hissediyoruz 🫠
4ysegulec Havvakc Ay şuan tam olarak öylee.😂😂 Son haftalarda hareketleri sert ve acı verici olabilir diyorlardı da inanmıyordum… İnsan korkmuyor değil ya iyi mi nasıl diye.🥲
4ysegulec 1234-i Ben de çözemiyorum kasılma mı tekme mi sertleşme mi ilk gebelik o yüzden ne neden oluyor 0 bilgideyim.😂
Lavinya24 1234-i o bütün vücudunun sertleşmesi, göğüs altından başlayıp aşağıya doğru her yerindeyse kasılma oluyomuş doktorum söyledi arada bana da oluyo ondan can yakıcı evet
Sedasahin5 Bende de aynı durum var 37+5 olduk ve çok aşırı hareketli kasılma mi çözemedim bide asagima çok vuruyor sertleşiyor çok karnım bir bilgisi olan var mı acaba ?
4ysegulec Sedasahin5 Bende de aynıı. Hatta bazen vajina kemiğimin altında kımıldadığını hissediyorum.😂 Kasık kemiklerime falan vuruyor. Aşağı inmesinden kaynaklı bence ya pozisyon alıyorlar ya doğuma yakın.
esra_demiribis0309 4ysegulec bende sakin eoye endiselendim cikolta yiyip sol tarafima yatacam da kalkmaya üşeniyorum sağ tarafıma yatiyom suanda 😂😂😂😂
4ysegulec Sedasahin5 Benim de ilk… Bir de en büyük korkum doğum olmuştur hep. Evlenirken o yüzden çocuk istemiyorum demiştim.😂 Sonradan isteyince Allah nasip etti bakalım neler gelecek başımıza.🥲
4ysegulec esra_demiribis0309 Benim doktorum, “yemeğini yiyip suyunu içtikten sonra sol tarafına yattığında kımıldar. Çok fazla anormal şekilde hareketsizlik varsa gel” demişti.
esra_demiribis0309 Bide benim karnım normalde sertti dünden beri yumusak sanırım doğum yakın gibi hissediyorum
4ysegulec esra_demiribis0309 Benim bazen taş gibi oluyor göğüs kısmına kadar hem de ama bazen de aşırı yumuşak oluyor dediğin gibi sanki çocuk arkalara kaçmış gibi.😂 Normal bence bu son haftalarda aşağılarda daha çok takılıyorlar.😂