Rosealbina Zaman ne çabuk geçiyor.. Buraya ilk girdiğimde 5 haftalıktık oo ne güzel son 99 derken bize de kısmet oldu bekleyen isteyen herkes umarım sağlıklı ve kolay bir şekilde alır bebişi kucağına 💃💃
Canan-_16 Rosealbina sanki dün gibi 99 dedim ve şuan bana çok geliyo uygulamaya göre son 49 ama 37. Hafta içinde sezeryan olucam son 28 gün
Rosealbina Canan-_16 hayırlısı ile alalım Hepimiz kucağımıza inşallah bekleyen herkese Allah kolaylık versin 🙏🙏
Rosealbina Zeliha1966 zaman o kadar hızlı geçiyor ki umarım hepimizin sağlıklı kolay ve güzel geçer 🙏alırız kucağınıza bebişlerimizi
Cnuryasar Daha dün 4-5 haftalıkken gelmiştim son 99 yazanlara diyordum ben de yazar mıyım bir gün sonra son 99 gün yazdım o zamanlarda doğum hikayelerini okuyordum daha 3 aydan fazla var diyordum şimdi son 4 günüm çarşamba sabah doğumum var zaman su gibi.🩷💓
Rosealbina Cnuryasar darısı bize inşallah benim içinde çok hızlı geçti gibi umarım son aylarda sizin gibi hızlı ve güzel geçer 🙏sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inşallah darısı bizim başımıza 🌹
Cnuryasar Rosealbina amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor💝😣