Nergiz7 Hamilelere soruyorum; ne zaman süt gelmeye başladı sizde ? Bazıları hamileyken bile sütünün geldiğini söylüyorlar. Ben 29+6 yım ama süt falan gelmedi, benim bildiğim doğumdan sonra gelir ama 🤷🏻♀️
ygmrerdm Nergiz7 Benim bir hafta önce gogsumu hafifçe sıktığımda gelmeye başlamıştı hatta gelmeden önce göğüslerim şiddetli bi sekilde agriyordu
Hamilebirisi_06 Nergiz7 hamileliğinizde süt gelip gelmemesi önemli değil doğumdan sonrası önemli sütünüzün bol ya da az olduğunu belirtmez bu durum
snowglobe Nergiz7 İlk gebeliğimde sabahları uyandığım ıslak oluyodu üstüm. Ama sanırım 30. Haftadan sonra falandı
Hamilebirisi_06 Nergiz7 öyle merak etmeyin benim hep hamilelikte sütüm gelir ama dolu dolu sütüm olmadı ablamında tam tersi sütü gelmedi hiç doğumdan sonra ise maşallah güzel sütü vardı
Deletedmom_789 23.haftada gelmeye başladı şuan göğsümü kaşımaya korkuyom hemen geliyor kürtaj olduğumda da böyleydim fışkırıyodu o zaman (sdece dokunduğumda sıkıtğımda değil) o kadar yani bana sağılmayı bekleyen inek diyolar görümcelerim🙄
Gamzeramo Nergiz7 29+4 de doğum yaptim bebeğim kuvezdeyken süt istediler zar zor sıka Sıka toplu igne ucu kadar süt çıkarabildk ama bebeğim emmedigi icin kesildi gelmiyo artk 😔
Merve1414 Nergiz7 bazı hamileliklwrde geliyor ilk hamileligimde gelmisti 2. De emzirmeyi yeni bırakmıştım hiç kesilmemistinaz az geliyordu doğumdan sonra cogalmisti şimdi 3. Hamileyim yine kesilmedi sürüm en başından beri vardı
Sealemdar Nergiz7 doğurmadan önce hafif geliyordu ama bu normal gelen süt derecesinde değil doğumdan üç gün sonra geldi tamamen . Duş sonrası
susaMom_ Nergiz7 29. Haftadayım benden de gelmiyor bir kere yanlışlıkla sıkıştırdığım için gelmişti bir şey fışkırdı ama anlamadım yani süt müdür kan mıdır bilmiyorum bir daha da olmadı normal bir durum bence göğüslerim daha hassas ama ondan eminim
Mzzz Hamilelikte süt gelmesi gerekir diye bir şey yok canım benimde gelmedi çevremden kimseyi bilmiyorum hamileyken süt gelmesini doğumdan sonra geldi çokta güzel sütüm vardı yani tedirgin olcak bir durum yok boşuna stres yapma