Meyranas B-urcu6 sadece soluma yatabiliyorum diğer türlü bebek rahat etmediği için, can yakıcı tekmeler atıyor
FyA B-urcu6 kız yüz üstü yatılırmı sırt üstünü bile doktorum yatma dedi sağ yada sol sırtım çatlıyor ağrıdan ama yapcak bişi yok tabi uyku halinde sırt üstü yatıyorum uyandığımda bazen sırt üstüyüm ama hep sağ yda sol
susaMom_ B-urcu6 Nasıl rahatsan öyle yatıyorum hamile destek yastığımla yatabiliyorum zaten diğer türlü bel ağrım oluyor sırt üstü en sevdiğim pozisyon 😂 29. Haftadayım
B-urcu6 FyA Uyku arasında yatiyorum farkinda olmadan istekle yaptiğim birsey degil korkuyorum sorun olur mu diye
Aycanby Sırt üstü yatmanın sıkıntılı olduğunu duydum zaten yattığında da muhtemelen batmalar ağrılar oluyordur yani benim oluyor en azından bende sağıma soluma yatıyorum ama özellikle daha çok sola yatmaya çalışıyorum daha sağlıklı diye :)
Zey__23__ B-urcu6 ben soluma yatamıyorum birkaç gündür çarpıntı oluyo karnım ağrıyor sanki karnım boşta kalıyor gibi bazen sırtüstü yatınca da oluyor şimdi yastıkla destekliyorum karnımı
FyA B-urcu6 bende hep yüz üstü yatardım ama öğrendiğim an bi kaç gün zırlandım sonra bıraktım ve karnınız çıkmıştır aynı haftalardayız nasıl yatıyosunuz ki 🤣 insan hisseder uyanır