Svklc Kızlar sizce Çağan ismi nasıl? erkek ismi bulmak aşırı zormuş çok duyulmamış bir isim arıyorduk en içimize sinen bu oldu sanırım isim önerilerinede açığım 🩵
myavocado Svklc çok güzel bir isim, arladasimin 6 aylık oğlunun ismi, çok severek koydular, herkes de çok beğeniyor. Hem de çok güzel çok lokum bir bebek çağan, güzel huylu, sıcak kanlı bir bebek 😊
niyetimkalpkirmamak Svklc afedersiniz ama sizin için demiyorum. Ben ne zaman bir erkek ismi bulsam aklıma gelse, kendi kendime dalga geçilecek bir tarafıyla ismi değiştiriyorum Çağan bende koymak istedim. Mesela şunlar geliyor aklıma Çağan:çıyan Kerem: s…. Kazım: her eve lazım vs. Şeyler. Psikolojim mi bozuk anlamadım. O yüzden en güzel erkek isimlerini mahvediyorum gibi. Ama çağan çok güzel
obirannea niyetimkalpkirmamak kerem de ne geliyor oğlum olursa kerem koyacağım rüyamda gördüm diye s yazmışsın anlamadım sa
Svklc niyetimkalpkirmamak Hiç aklıma gelmemişti böyle düşünceler ama sanmıyorum başkalarının dalga geçebileceğini çok saçma tuhaf isim değil çünkü bunlar teşekkürler 🌸
balim35 @Svklc merhaba bende erkek bebis bekliyorum aslaaaa isim bulamadık kızlara göre güzel şeyler var hep sankiiii 😅çağan ı bende beğeniyorum listemde var sağlıkla gelsin çok güzel isim bence de..
Svklc balim35 Ayy evet ya kızımın ismini 2 hafta da felan karar vermiştik. Erkek ismi çok zormuş hep aynı isimler var gibii bi karar veremedik sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸
Arelmom_ Svklc Çağan güzel bir isim 🙏🏻 Biz kısmetse Arel ismini koymak istiyoruz eşimle anlamı yiğitlik kahramanlık diye geçiyor yada temiz dürüst anlamına geliyor 🩵