iremd-1798 Havva2626 bizim ya doktor ya hastanede sıkıntı. Gittiğim hastaneden başka hastanede yok. Umarım doktordandır değiştirdim başkasından randevu aldım merakla çarşambayı bekliyorum
Havva2626 iremd-1798 Şehir hastanesine gidiyorum ben. Her gittiğimde fotoğrafta verdiler kilosunuda söylediler.
Havva2626 iremd-1798 Makine iyi değilse o zaman nasıl bebeğe bakabiliyor hasta mı değil mi bir sorun var mı diye? Öylesine bakmış oluyor o zaman.
iremd-1798 Havva2626 kesinlikle bence uğraşmak istemedi. Bir ara acile gittim başka doktora denk geldim doktor güzelce anlattı bak bacaklarını kıvırıp düzeltiyor diye gösterdi. Ama benimkinde tık yok anlamadım
Betusyl Iremparlkc2 canım eğitim araştırmada hangi doktora gidiyorsun memnun musun? Kaç haftalıksin doğumu orda yapmayı düşünüyorum özellerin fiyatı uçmuş sen ne düşünüyorsun?
Iremparlkc2 Betusyl Özgür Özdemir doktorumuzun adı 30. Haftadayız çok kişiyle görüştüm hastaneden memnunlar annemde kardeşimin doğumunu orda yapmıştı bende orayı düşünüyorum diğer hastaneleri araştırmadım bile
Tugces09 Bende devlete gidiyorum benim doktorum ultrason başındayken herşeyini söylüyor sadece 1 kere ultrason fotoğrafı vermedi onda da yatınca söyle dedi bı dahakine yatınca söyledim fotoğraf vercek misiniz diye çıkarıp verdi.
iremd-1798 Tugces09 evet evet doktoru değiştirdim kilosu boyu vs her şeyi söyledi doktorum ile alakalı bir durummuş ☺️