Sedatuanaa 28+5 haftalik hamileyim icimde sürekli boyle heycanlanma gibi biseyler var ama en cok skntim agrilar sol göğüs kafesi altinda agri ve sol bacagimda kasikda kemik acim var normalmi
Cerenglr Sedatuanaa bu sol kemik acısı bendede var neden bilmiyorum sağ tarafta hiç bişi yok sol taraf zaman zaman kitliyor
Sadeceanne2 Sedatuanaa o heyecan 😄😄bebeğin diyaframa dayanması ile oluşuyor. Kemik ağrıların Çok normal. İlerleyen süreçlerde kramplar eşlik ediyor magnezyum kullanma nızı tavsiye ederim Hele biraz yürüyüşte zorla kendini yasa temizlik yaparken bacakların ikiye ayrılmış gibi ağrıyor 😄😄😄
EdaninBebegi Sedatuanaa evet kaburga ağrısı çocuk bğyüdüğü için normal bende 35. Haftadan sonra geçti
Ezomommy Sedatuanaa 26+3teyim hepsi bende de var özellikle kasıktaki ağrı nasıl geçer bilmiyorum doktorum yakından takip ediyor normal her şey diyor ama o ağrı ozellikle akşamları zorluyor
Sedatuanaa Sadece sol Kasık kemiğime dayanıyor o agri umarim sorun çıkmaz pazartesi kontrol var yinede doktora daniscam