HK1 Bat 19 nisan ama bugün öğlen pembe leke geldi bende regl oldum sanıp ped taktım. Sonra kahverengi akıntı gelmiş akşam. Yerleşme kanaması mi regl mi anlamadım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba
sweetmom_ HK1 merhaba benim de bat 19 adet olacakmisim gibi ağrı var. İşin garibi benim adetlerm düzensiz pkosluyum ben ve ilaç kullanmadan asla adet olmam. Göğüs uçlarım aşırı hassas. Hani normal sızı değil bildiğiniz ağrı var. Sizde de var mı böyle belirtiler?
Firstpreg HK1 Kaset test yapmayın, erken gebelik testi alın muhakkak. Bazen o lekeler yerleşme kanamasını gösterir bazen de adet başlangıcını. Bunu bilebilmek için de test şart. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Gulcin-2001 Adet olmadan bir gün önce çok azıcık bir kanamam oldu adet oluyorum zannettim adet günüm geldi hala adet olamadım ben de şüphelenip erken gebelik testi yaptım ve çıktı bence siz de yapmalısınız
HK1 sweetmom_ benim iki haftadır kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok hassas sabahları mide bulantısı yaşıyordum heralde psikolojik diye düşündüm ama bugün de böyle olunca şüphelendim yarın da olmazsam regl test yapacağım
sweetmom_ HK1 ay inşaallah hamileyizdir. Test yaptıktan sonra mutlaka haber et. Bende 15 inde kan testi yaptım negatif çıktı. Adet olmazsam tekrar yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah 🤲🏻
HK1 sweetmom_ ay hadi İnşallah ya daha bu ay denemeye başladık ama insan çok stres oluyor var mı yok mu diye sabah test yapınca haber vericem mutlaka ☺️
sweetmom_ HK1 yaaa. Sağlık olsun. Dün arkadaşım bana zeytinyağı ve kuru inciri karıştırıp yememi söyledi siz de yapın. Ben adet olursam yapacm
sweetmom_ HK1 bir gün karanlık ve soğuk bir yerde beklet, sabahları aç karna bir kaşık ye. İnşaallah vesile olur🤲🏻