irem4556 Fitil başlıcam ama sürekli bu mantarın tekrarlamasından sıkıldım başka bi çözümü yokmu ya bunun😪
Kardelen120o irem4556 ben bugün sirf onun icin doktara gittim fitil ve krem verdi gecmesini bekleme mantarın fısfıslardan al her dusa girdiginde 1 cay bardağı sirkenin üstunu tamamen suyla doldur vajina bölgesine sık duş al dedi cok faydası varmış hem mantarı hem kaşıntıyı kesiyomuş
alparslan21 irem4556 gebelikte daha çok oluyor belki eşiniz taşıyıcı olabilir. Ondan da size geçiyor olabilir. En etkili çözüm çamaşırınızı sürekli değiştirip ütüleyip giymeniz
irem4556 alparslan21 eşimin taşıyıcı olduğunu nerden öğrenebiliriz ki öyle bişey varsa en azından oda tedavi olur o koku akıntı can sıkıyor
Yavru-kus irem4556 bende de sık tekrarlıyordu canım her lavabodan sonra sıcak suyla yıkıyordum o bana iyi geldi sonra tekrarlamadı çok şükür ama akıntım hala oluyor
Merve5578 Sürekli çamaşırını değiştirin ve mutlaka ütüleyip kullanın bide nioli yağı kullanın doktorunuza danışarak ben çok faydasını gördüm düzenli olarak kullanıyorum
Nevrie Aynı durumdayım 8 haftada fitil kulandım geçmedi doktor 2 hafta sonra yine vermedi geçmedi şimdi 14 hafta artık doktora gidip yine geçmedi demeye utanıyorum. İnşallah beybişlere zararı yoktur. Geçmiş olsun
irem4556 Nevrie Tabiki de utanma utanılcak ne var canım korkutmak asla istemem ama bana doktorumun direk dediği şey mantarı hemen iyileştirmemiz gerekiyor bebeğin sıvısını bile azaltabilir dedi Allah korusun tabi fitil ve probiyotik kullanıyorum ben doktoruna danış probiyotik yazsın vajina florası için geçmiş olsun şimdiden
Nevrie irem4556 En son polyginax verdi ama kulandığımda bile kaşıntı vardı. Daha öncede hep mantar tedavisi oldum bu aralarında en etkisiz kalandı. 2 hafta sonra kontrolum var yine ilaç alıcam o zamana kadar dayana bilirsem, randevu almak çok büyük sıkıntı
Merve_3351 irem4556 8 aydır enfeksiyon ve mnatarla uğraşıyorum artık doğurmayı bekliyorum o zmn daha rahat ilaç yazarlar bıktımm..
irem4556 Merve_3351 bebişte bir sıkıntı olmadıysa çok şükür bende gebe kalmadan önce malesef her ay mantar oluyodum 3 ay sonra tekrar oldum inşallah geçer çok rahatsız edici
Merve_3351 irem4556 evet cnm bi sıkıntı yok ama oda doğuma sebebiyet verip beneğe enfeksiyon geçirebilirmis