yamanagihan Emineacr Trendyol Tuna çikolata sayfası var 100 adet olarak oraya yaptırdım buram buram çikolata kokuyordu ve istediğinizi yaptırabiliyorsunuz güzel geldi. Ama şuan sayfa kapanmış
Emineacr ipeklinaismom kutunuz sert mi acaba ben sonradan kutuyu da kullanmak istiyorum da toka kutusu olarak hatıra olarak ya da
Taze1anne- tugcesakzci Emeğinize sağlık 💐 etiketi nasıl çıkarttınız acaba boyutu falan ben de kendim çıkartmak istiyorum.
Elosdef tugcesakzci ahahha ben ordu doyurucam sanki 150 tane yaptım 🤣 çikolatayı da elitten aldım yaptırmaktan daha pahalıya geldi sanırım bana😁
tugcesakzci Elosdef kız yuh naptın o kadar 😂😂 ben evin karşısındaki pastaneden aldım taze ydi tsdınds çok güzeldi sen pahslı yerden almışsın bacım ondan pahalı gelmiş sana 😂😂😂
Elosdef tugcesakzci bizimkiler çok kalabalık eşiminkiler de öyle eş dost da fazla artsın eksik olmasın dedim 50-60 tane de kolonya yaptım onu fazla yapmadım yeter dedim başka bi şey yaptırmayınca çikolatayı fazla tuttum 😁
tugcesakzci Elosdef ben de mumu kutuları fakan alıp kendim yapıp dağıttım 😂 şöyle bi bakınca ben baya uğraşmışım kız. Kapı süsünü de kendim yaptım oturup