Lavin___ Adensmom8 merhaba ben de Gaziantepteyim de hangi hastanede ve tam olarak ne zaman 1390’a yaptırdınız acaba?
qusel Alpsmommm bende devlete gidiyorum. Henüz zamanı gelmedi ama umarım guju geldiginde bulurum. Kızımda Lütfi kirdarda buldum. Ama sonra özelde ve zeynep kamilde tekrar çektik
Alpsmommm qusel kaç haftalıksınız erkenden arayıp sorun bence çünkü çok kalabalık özel olduğu halde ben 2 hafta önceden aldım randevuyu
Aysegul58 Enfal_06 bide filiz hanım vardı ona da cok iyi deniyordu. Benm bi arkadaş gitmiş ti Ali hocaya onun tavsiyesi ile gittim. Memnun kaldim her seyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.
Enfal_06 Aysegul58 işte bilmiyorum doktoruma diyicem şehir dışına çıkmam gerekiyor başka yerde bakmam lazım iyi bi doktor Perintolji uzmanı
qusel Alpsmommm 11 haftalık şuan henüz yeni. İki hafta sonra ikili var ozaman druma yesil alan kaydı açmasını soylicem. Anca bulurum heralde
Alpsmommm qusel aa daha küçükmüş banada yeşil alan açtı ama devlet hastanelerinde baktığımda detaylı ultrason ve ikili test yapılmamaktadır yazıyordu bende o yüzden özele gittim gebzede oturuyorum İstanbula ki hastanelere bile baktım hep öyle yazıyordu
qusel Alpsmommm yapılıyor Darıca farabide mesela randevuya gerek yok direk Dr ikiliye uolluyor ama detaylı yok. Ben kızımda Ümraniye devlette ve Lütfi kirdarda detayliya girdim Zeynep kamilde de var ama randevu denk gelmedi. Baştan ne tanissaydik söylerdim.
Alpsmommm qusel ikili yaptırmadım fatih de kendi doktorum direk 4lü yaptı ama dediğim gibi detaylı yok
Roserose07 EmirAsafMomm acaba hangi dr yaptı sizin detaylıyı bende Erzurumda yaptırıcağım da bilgi verir misiniz
Sinemyiss İstanbul Gazi hastanesi 2300 TL. Hocası çok ayrıntılı ve iyiydi İstanbul’dakilere öneririm.
ezell34 ElifAkyol canım memnun kaldın. Mı bende gidicem randevu aldım ilgili miydi doktor herseyini detaylı bir şekilde anlattı mı
ElifAkyol ezell34 Evet memnun kaldım detaylı bir şekilde anlatıyor yüzünü ara ara durdurup gösteriyor yanımda eşimle oğlumda vardı onlarda gördü rapor yazdı 1 tane renkli resmi siyah beyaz resimleri 300 küsür renkli resminide yanımda götürdüğüm flaşa attı