Aysegul58 Ankara 2 hafta önce yaptırdım 2.300. tüm her şeyi video seklinde flasla verdiler. Tum fotoları wp atti 2 tane de cikartip verdiler.
SrpYlmz Gamzzkan İstanbul Avrupa Yakasındayım salı günü Perinatoloji Uzmanı Prof Dr Ali Ekiz’in kliniğine gidicem nakit 4000 kartla 4500
Enfal_06 Aysegul58 dokturum beni ona yönlendirdi başka bi isim daha vardı iki tane en iyi Perintolji bunlar dedi henüz araştırmadım bakicam daha
qusel Alpsmommm detaylı fiyatı mi iyiymiş bende orayla goruseyim ozaman. Renkli foto vs vs veriyorlar mu
Alpsmommm qusel evet detaylı fiyatı renkli veriyor resim 1 tane Cd veriyor eğer muayene olmak istersen orada ki doktora sigortalı 625₺
Damlaozzz elifkk94 Hastanede yaptırmadım Alsancakta Sabahattin Altınyurtta yaptırdım kendi kliniği var memnun kaldık çok
Rara gmty pendik medipolde hangi doktoru tercih ettiniz ben gebeliğimin başındayım yakın olduğu için pendik medipolü tercih etmeyi düşünüyorum ama karar veremedim
Okyanusolmak Elifb_ Mehmet tayyar. Merkezdeydi yeri. Oralı değilim. Tam tarifi internetten bulabilirsiniz. Hemen çıkıyor zaten.
Okyanusolmak Oglusununannesiiiiiiii hastane değil kendi yeriydi. Mehmet tayyar diye biri. Merkezde yeri. Çarşı yani. Orali değilim yakın ilden geldim. İnternetten adresi bulabilirsiniz ;)
myavocado Figen_Can normalde 3.500 ama sizin doktorunuz ile anlaşmamız var o yüzden nakit 2.500 dendi bana, ama sanki nakitte herkese bir miktar indirim yapıyorlar 3.000 filan yaparlar gibime geldi