Gamzzkan Merhaba anneler, detaylı renkli ultrasona giren var mı acaba hangi ilde devlet özel fiyatları yazar mısınız
myavocado Gamzzkan ben Ankara’da doktorumun önerdiği özel bir muayenhanede pazartesi günü gireceğim, fiyatı normalde üçbin küsür ama sizin doktorunuzun yönlendirdiği hastalar özel indirim oluyor, nakit ödeme 2.500 şeklinde bilgi verdiler.
Figen_Can myavocado Merhabalar siz hangi özel hastane ve doktora gideceksiniz bende detaylı ultrason için hastane ve doktor arıyorum da
Serifesahin Alpsmommm fiyat çok uygunmuş ben Pendik’te 1600 e girecektim ama karında yağ katmanı kalın sağlıklı olmaz söylenen deyince iptal ettim
Fatos_36 Alpsmommm Bizde dermanda 1500tl verdik. Ama fazla yüzünü göstermedi 2 kez gittik ikisinde de aynı göremedik bı türlü.
qusel Alpsmommm detaylı fiyatı mi iyiymiş bende orayla goruseyim ozaman. Renkli foto vs vs veriyorlar mu
Hulo2105 Gamzzkan istanbul birazdan gideceğim kendi gittiğim özel hastanedeki doktorum burdakine gitme hem pahalı hem makinesi daha eski dedi 4500 müş gittiğim hastanede. Başka bir özele yönlendirdi 3200 müş.