rmysa388_ 33+6 günlüğüm ara ara kasılmam oluyo her 5 dakkada bir bide karnım acayip sertleşti az öncede sarı afedersiniz ama sümük gibi akıntı geldi😥normalmi bunlar?
YeniGelinMeselesi rmysa388_ bence acile git bekleme doğum belirtisi gibi geldi bana inşallah değildir haber ver lütfenn🫶🏻
Mihriban43 rmysa388_ benim de 30. Haftada oluyordu bende doğuruyorum sandım ama idrar yolu enfeksiyonum varmış enflasyon da ağrı yaparmis benim hiç kesilmedi ağrı saatlerce ağrıdı belki sizin de öyle bir şeydir sümüksü dediğiniz de bende sürekli olan bir şey ama siz yine de doktora gidin
rmysa388_ YeniGelinMeselesi valla canım gitmek çok istedim doktorumun numarasıda yok arayamıyorum eşimde yanımda değil aileside geçer erken dedi umursamadılar 😥 şuan 34 haftalık olduk internetten baktığım kadarıyla Nisan geldikten 1 ile 7 gün arasında oluyomuş doğum şuan bile ara ara sancım var inşallah hayırlısı olur
tomrisinannesii Canım sümük gibi dediğin şey nişanın olabilir ama sarı olması normalmi bilmiyorum. Bi doktorunu ara sor muayeneye gitmelisin derse muayeneye git
rmysa388_ tomrisinannesii valla bende anlayamadım ama dediğim gibi doktorumuda arayamıyorum numarası yok😥
rmysa388_ YeniGelinMeselesi sağol canım Allah razı olsun iyiki varsınız bura azda olsa tek hissettirmiyo beni❤️🥲
YeniGelinMeselesi rmysa388_ ya bu ne sorumsuzluk daha erken diyip götürmemek ne demek bebek bu belli olmaz ki ne zaman geliceği 🙉 umursama bence sen git kimse gelmesin yanında gerekirse tek git ya ihmale gelmez bak bir can taşıyorsun 💜
rmysa388_ Mihriban43 kasılmam var ama hala giremiyorum köydeyim bide eşimde yok kayın validemler geçer doğum olsa duraman diyo arabada Yok sürekli eşimde bekle olmazsa 112 arayalım alsınlar seni bende gelirim dedi
Kubra003 Benimde kasıklarımda hafif hafif ağrı var regl sancısı gibi. 35 haftalığım. Dün doktoruma dedim. Doğum sancısı gelir gider gelir gider sürekli ağrımaz dedi benim bebiş döndüğü için baskı yapıyormuş. 😊
rmysa388_ Kubra003 benimki geliyo bı an vuruyo gidiyodu geliyodu gidiyodu karnımda taş gibi sert olmuştu ondan korktum şuan hala ağrım var tek tek gelip gidiyo
rmysa388_ YeniGelinMeselesi aynen canım haklısın ama geri kafalılar olduğum yerde düzgün değil maalesef gidemedim bakam hala hafiften var ağrım alt bölgem falan ağrıyor ama dünkü kadar şiddetli değil şiddetlenirse 112 ile gitcem
YeniGelinMeselesi rmysa388_ bence hiç bekleme ya bebeğe bişey olsa vicdan azabı ile nasıl durucaksın tamam onlar götürmüyor ara 112 gelsin de çok sancım var böyle böyle diye vallahi ben üzüldüm sana da bebeğe de Allahta o kaynanangili bildiği gibi yapsın el insaf