Nurten-akdemir 29 haftalık anneler napıyosunuz 🤗bebişler nasıl hareketleri benim sanki biraz azaldı gibi hissediyorum ara ara az hissediyorum bazen fazla bugün de uykucu herhalde çok hissettirmedi🤭
sunashn50 Nurten-akdemir 29+1 iz bizde aşırı hareketli başı bi aşağıda bi yukarda hissedebiliyorum ve artık dönerken canım acıyor hareketli bir bebek mide yanmasi dışında herhangi bir sorunumuz yok çok şükür 🎀♥️
Tuba-M55 Nurten-akdemir 28+4 üz biz de maşallah sabah akşam hareket liyiz canımı acıtıyo artık bazen 😓 bi de bayram dönüşü şifayı kaptık dikkatli olun hastanelere giderken özellikle maske kullanın🌼 salgın var fenaa
ygmrerdm Nurten-akdemir Bende 29 haftalığım ve alt kasiklarimda çok fazla basınç hissediyorum ve sizde de oldumu hiç bilmiyorum ama vajinamdan damarlar çekiliyor sanki o hareket ettikce çok canım acıyor o an
Nurten-akdemir Tuba-M55 evet herkes hasta bu ara bide alerji çok fazla polenlerden kendimize dikkat etmekte fayda var☺️
Yasgul45 ygmrerdm 29+3 ün aynısını hissediyorum bebeklerinizin kiloları ne durumda benim doktor biraz kafamı karıştırdı gibi
Yasemincee26 ygmrerdm canım ben bugün bu konu için doktora gittim baskı hissediyorum dedim özellikle oturunca vs hissediyorum. Doktorum nomrla dedi büyüdüğü ve doğum pozisyonunda olduğu için normalmiş
ygmrerdm Nurten-akdemir o an ani idrarim kaciyormus gibi hissediyorum çok tuhaf duygu ama baya rahatsiz edici 🥲
Yasgul45 ygmrerdm o zaman benimki de fazla değil 29+1 de gittim 1461 gr dedi 30.haftaya girmişsin falan dedi dedım hocam 29 dayım herşey yolunda mı haftasıyla evet uyumlu herşeyi dedi ondan korkmuştum biraz demekki normalmıs
Nurten-akdemir Nasipse cumartesi gidicem bende en son 23+5 Te 700 gramdı büyümüştür diye düşünüyorum bence kilo alması iyi ya zaten doğunca ödem falan oluyormuş bebeğin 300 gram gidiyor diyorlar benimde ilk hamileliğim pek bilgim yok ama
ygmrerdm Yasemincee26 Benim bebis daha dönmemiş ama en son donmemisti doktorda bana ayakları baskı yapıyordur demişti
izobellaaa-_- 29+4 aşırı enerjiğim maşallah bir de 19 aylık oğlum var ona rağmen şükür iyiyim 😃 bebiş çok hareketli hatta bazen anlam vermediğim halde karnım resmen titriyor gibi oluyo