Mervecvk94 Kaç aylık ve ne kadar kilo aldınız? Sizin de benim gibi yüzünüz şişiyor mu? 🥲ben 64 le başladım 5 aylık olacak şimdiden 5 kilo aldım üstüne 🥲 hamile olduğumu insanlar instagrama koyduğum resimlerimden anlıyor yüzüm ödem doldu 🫤
ZeynepDuru17 Mervecvk94 3 kilo aldım beş kilo olarak geri verdim 34 haftalık hamileyim doğuma az kaldı 🙄🤣
Tuba-M55 Edaacar-ozkan ben de 54,5 ile hamile kaldımmşuan 66 yım🤣 her gitmeme doktor yavaş’la diyo sinirim bozuldu
TugbaZmn Mervecvk94 42 ile hamile kaldım 32+4 haftalığım bugün kontrole gittim 47 olmuşum ilk gebeliğimdede 50 ile girmiştim doğuma bünyeden bünyeye değişiyor bence kilo almak her gebelik bir değil 🤗🥰
Eko93 Mervecvk94 70 ile hamile kaldım, 30.hafta 86 kg oldum. 16 kg almışım. Valla.nasil almıyorsunuz ya bana su bile yarıyor 😅😅
Tuba-M55 Edaacar-ozkan haftalarımız aynı bu arada 😅 benim doktor diyo da noluyo sanki aç mı kalıyim😅 yiyoruz mecbur
Edaacar-ozkan Tuba-M55 valla bende çok mutsuzum diyet yapmaya çalışıyorum tatlı krizi geliyor zaten ben yemek yemiyorum abur cubur ve tatlılar kilo aldırdı bana oldum olası yemekle aram olmadı şeker yüklemesi yaptırdım şekerim kesin var diye düşündüm şekerim de çıkmadı
Tuba-M55 Edaacar-ozkan ben şeker yüklemesi yapmadım ben de ekmek yemeden doymuyorum o yapıyo bana da sanırım tatlı filan da yemiyorum 🤷♀️ erkek mi sizin bebik
biranne__ Mervecvk94 bende 5 buçuk aylık olduk 6 kilo aldım kız boşver anlaşılsın bi zahmet yani 40 tım 46 oldum