Mirage06 Bugece 39a giriyorum hala bisi yok ilk zamanlardaki doneme dondum vakit gecmiyor :( doguran oldumu acaba ocak annelerinde
Hill8 Mirage06 bi an önce doğurursun inşallah canım bol bol yürüyüş ve hareket öneriliyor son haftalarda bellki yardımcı olur ..
dyg1606 Mirage06 bende bgn 39 haftalik oldum ama bende de malesef henuz birsey yok,sabirszlik diz boyu. Bekleyemiyorum artik. Belirsizlik insani yiyip bitiriyo resmen.ne zamam nasl olucak nasl gecicek die dusunmekten kafayi yicem sanki 🙄
Mirage06 Hill8 disarisi karli ve buzlu oldugu icin cikamiyorum maalesef tikili kaldim evde bian once gelsin istiyorum evde hareketler yapmaya calisiyorum bakalimm
dyg1606 Mirage06 ben ruyalarimda surekli doguruyorum 🤦♀️🙂 bakalim ne zaman gelmeye niyetlenicekler cok bekletmeseler bari 🙏
Nergs199 Mirage06 çok heyecanlı gerçekten son zamnlarda hiç gecmiyorr. Bnde 38 haftaligim şimdiden bekliyoz ama yok .doktorda 40 hafta durmaz her an doğabilir dedi .daha da heyecan yaptrdi bizi 😁😁
Mirage06 Nergs199 banada 40.haftayi doldurmadan aliriz dedi 38e ilk girdigimde 3800 du kilosu bilmiyorum seZeryan demek istemedi herhalde :( sonucta bu kilo diyolar ama ayni birebir kilosunda dogmuyorki
Nergs199 Mirage06 ama banada bugün 3850 dediler kilosunu. Ama hiç sezaryen faln demiuolar. Zaten doğum pozisyonunda. Kaç kilo olursa dogurcam herhlde😊
Sultanleyla 40 +0 olacam 12 den sonra 😂bişey yok ve bugün aşırı hareketli bebek ayağı kalkınca yürüyemiyorum
Mirage06 Nergs199 bende aliriz derken neyi kastetti anlamadim belkide suni sanciyla baslatir..bebegim donmus sadece en son kanalda degildi bakalim neolacak cuma kontrolum var
Kulani Mirage06 38+3 çok sabırsızım gelmesini istiyorum artık ama hiçbir belirti yok bende de. keyifleri yerinde maşallah.