Feyzacnszoglu
Canım ilk gebelikte oğlum iri bebekti 32 de gitmiştim doktor demişti sık gelme 37 de gel ben dayanamadm 36 da gittim bir de me olsun 32 de ki boy kiloda. Ama tetanos için gittiğim de sağlık ocağındaki doktor demişti sende tansiyon mu var yüzün kırmızı bende yok demiştim. Halbuki ben preaklamsi imişim. Normal idrar tahlili yapıldı protein negatif çıktı. Sonra 24 saatlik de çok yüksek çıktı tansiyon zaten yüksek acil ameliyat oldum 37 de oğlum 48 cm 2740 doğdu.
İkinci gebelik de İstanbul dan Urfa ya geldim. Doktor 7 haftalık iken coraspin verdi sonra balık yağı kesinlikle dedi preaklamsiyi önlemek adına. Protein kaçağı 300 e yakındı ama tansiyon yoktu diyet yaptım dikkat ettim. 37 de sancım 90 çıktı acil ameliyata alındım zaten doktor hedefim 37 demişti. 3250 doğdu kızım. Şimdi üçüncüye hamileyim aynı doktora gidiyorum. Yine coraspin balık yağı kesinlikle kullanıyorum. 16 haftalık hamileyim kilo yasak dedi 1 kilo almışım. Bu seferde koryonik bant çıktı plesentada. Preaklamsi korkumuz devam ediyor dikkat etmeye çalışıyorum