kucukcivciv09 Kızlar 3. Ay da ne gibi değişikliklerinin oldu benim şuan tam 2 aylık kasık agrılarım devam ediyor 3. Ay da ne gibi süprizler bekliyor bizleri
Fatma_ecem4 kucukcivciv09 belinizde agrir bulantilariniz ilk doruk noktasına çıkar üç ayın sonuna doğru azalır gözleriniz açılır resmen sonra yemek yeme başlar durduramazsiniz kendinizi 😂❤️20 haftaligim gece kalkıp yemek yiyorum 😭
Yasemin222 kucukcivciv09 kişiden kişiye farklılık gösterir bence benim 4. Aya kadar bulantılarım koku hassasiyetim devam etti 2. Trimester gerçekten hamileliğin balayı gibi birşeyi çok rahatladım geçince
kucukcivciv09 irem4556 çok şükür migde bulantımın zerresi yok hiç olmadı annem bana çekmişsin dedi ama bel agrısı hafiften hafiften var 3. Ayda artıtosa bide yandıkk😂😂
kucukcivciv09 Fatma_ecem4 migde bulantım hiç yok çok şükür olurmu bu saatten sonra bilmiyorum ama agrım çok olucak belli iştahım kalalı inşallah da açılmaz oturup agşlıycam yoksa kilo alırım diye
kucukcivciv09 gzm_42 rabbim yardımcın olsun canım doktor ilaç veriyor su bulantı kusmaya sormadın mı bi
gzm_42 kucukcivciv09 ilaç kullanıyorum ama pek fayda etmiyor gün içinde bulantım sürekli oluyor ama kusmam fazla olmuyor
tgb0104 Seni korkutmak gibi olmasın ama en zor ay diyebilirim çok çektim , mide bulantısı halsizlik uyku, 4. Aya girdim rahatladım çok şükür