Mom_boy şoka gelen bebek eşyalarından alan varmı ben bu anne yanı yatagını aldım trendyoldan alıcaktım ama görüp aldım begendim acıkcası fiyatı cok uygundu😁sizler neler aldınız?
dogurangaplumba Mom_boy bende aldım hatta bebek yastığı 50 tl 2li bebek yastık kılıfı 50 tl 1 tane lastikli çarşaf 50 tl toplam 150 onlar geldi babynestte 256 tl mi neydi martta aldım
dogurangaplumba Mom_boy Bak A101 de bebek küveti filan var şokta emzik zinciri 30 cclik biberon var dişlikler var ben 30 cclik biberon emzik zinciri aldım şoktan A101 den de küvet müslin omuz mendili emzirme önlüğü filan aldım birde puset sinekliği vardı ama almadım
Mom_boy dogurangaplumba evet yastıgı 50 tl ye aldım hiç zamlanmamıs yedek çarsaf alıcaktım kalmamıstı
Mom_boy dogurangaplumba küveti a101den aldım evet bayagı uygundu bimden de agız mendilleri cok kaliteli cıktı
Kaderimmmm16899 dogurangaplumba bizim burda bitirmişler erken gitim bide megersem bir gün önce koymuşlar sadece biberon seti alabildim😂
dogurangaplumba Mom_boy her mağazaya başka modeller gitmiş tühh daha neler var acaba aktüelede bakmıyorum uzun zamandır sahii dün 1200 tlye A 101 uygulamasından şifonyer aldım ama onu idareten aceleyle aldım
dogurangaplumba Melike_4949 canım file bilmiyorum küvetin kendini aldım fileyi havluyu filan e bebek onlineden aldım
dogurangaplumba Kaderimmmm16899 2 li biberondan mı? 30 cclik olandan da alsan ya alıştırma bardağı diye geçiyor ama ilk zmaanlar sütü mamayı filan 30 cc içiyolar
Kaderimmmm16899 dogurangaplumba ondan almışım ben ama ilerde lazım olur diye aldım yoksa pahalanıyor 😂
dogurangaplumba Melike_4949 valla kapışıyo millet bi bak istersen sizin oraya bizim burası küçük yer 1 gelen ürün haftalarca duruyor