Bbk88 işinize yarar mı bilmiyorum ama ben anlatayım. İlk önce rahim filmi çekiliyor tupleriniz acik mi kapalı mı diye sonra hormon testleri yapılıyor. Kendimden anlatayım bnm daha öncesi çekilmiş rahim filmim vrdi ve 1 gün öncesi de hormon testim yapılmıştı daha sonra adetin 3.gunu doktora gittim hersey hazir olduğu icin sürec daha hızlıydı. Alttan ultrasonla rahim durumuna yumurta durumuna bakıldı doktor yumurta buyutme igneleri için rapor yazdı o raporda bir kaç günde çıkıyormuş. Cikinca gelin dedi .Rapor odasina verdik ve çıkmasını bekledik ertesi gün e nabizda çıktığını görüp doktora gittik bana 2 kutu yumurta buyutmesi için gonal f igne verdi 1 tanede yumurta catlatma ignesi olarak ovitrella yazmış. Bunlar 1900 tl tuttu kullan 5 gün sonra gel yumurtalarin ne kadar büyüdüğünü bakalım dedi karnımdan vurdum hergun aynı saatte doktor gösteriyor ztn nasl kullanacağını, 5 gün sonunda gittim 2 yumurta gelişmiş biri 15 mm biri 14 mm doktor 3 gün snra gel dedi tekrar 17 geçmesi gerekiyormuş birz igne dozunu yükseltti. 3 gün sonunda biri 18 mm olmuş birisi 19 mm olmuş asilamani yapalım artık dedi bnm bu gittiğimde perşembeydi normalde perşembe gece 12 de iğneyi vurup cumartesi oglen 12de asilama yapılması gerekiyordu ama cumartesi tatil olduğu için ben perşembe öğlen 12 buçukta catlatma iğnesini yapıp cuma günü öğlen 12 buçukta asilamam oldu 24le 36 saat arasında yapılıyormuş bnm 24 saate denk gldi mecbur. Neyse ben vuruldum catlatma iğnesini ovitrellayi yani ertesi gün sabah 9da esim baska hastanede sperm testi verdi 2 saat onu bekledik yıkanıp seçilmesi için saatte 12 ceyrekti bize sıcak buzluk olan bi kocaman kutunun içinde verdiler spermleri doktora goturun, bklemeyecek ve hiç sarsmasin dediler yavaş yavaş götürdük o kalan 15 dk içinde hemen bana enjekte ettiler yarım saatten fazla catalda yan bir şekilde yatırdılar 13 gün sonra kan ver sonucu öğren dediler ve bugün 8.gun beklemedeyim bu sekilde