Mihrimah 10+5 kilo almadım henüz ikiz gebekşk ama gögsüm büyüdü karnımda cıktı gibi ilk hamileligimde 5. Ayda hafif cıkmıstı karnım
EceNaz26 annelikrahmettir 24+6 bugün ve 8 kilo aldım bu gidişle ne olucak hiç bilemiyorum biraz korkutuyor
Mina_yldz60 annelikrahmettir 27 hafta 3 kilo ile devam şaşkınım neden almadığıma ilk 3 ay kusmaktan 10 kilo verdim o 3 kiloyuda almış olarakmı saymam lazım 😂
Gulluuuuu annelikrahmettir korkma o kadar bende o haftalarda 13 kilo almıştım şuan 33 haftalığım diyete girdim bir kilo verdim halen aynı 12 kilo almış vaziyetteyim dengeli yiyiyorum ama kendimide çok kasmıyorum ilk aylar nasıl o kadar hızlı aldım bilmiyorum bende
duyguayknt annelikrahmettir 25+2 haftalığız 2.700 gram almışım sadece. Bebeğin kilosuda 870 gram normal mi sizce bebişin kilosu haftasına göre
Zeyyno_ annelikrahmettir 22haftaligim 65le hamile kaldım mide bulantısı felan derken 62ye felan düşmüştüm şimdi 64kiloyum
gokcen37 Boyum 1.65 ,47.5 ile hamile kaldim 28+4 teyim gecen en son 53/54 tartti ama istahim kapandi moreller bozuk 😔