niyetimkalpkirmamak elmaelmaelma iyi fikir . Hemde soğuk baklava.😋 o evden lılar çıkmaz arkasından çikicam bir gün 🤣
niyetimkalpkirmamak Tugcev olabilir. Ramazan da komşu güllaç getirdi. İftarı yaptı geri işe döndü. Tatlıyıda aldı götürdü. Kızamıyorum da 🤣
Bebekayik niyetimkalpkirmamak bence canın çekiyorsa ye canım çünkü bebeğin de canı çekiyo yemediğin zaman onunda aklında kalıyo yapma öyle yanlış bişey eşinin yaptığı
niyetimkalpkirmamak Bebekayik biraz fazla abartıyor. Hamile kalmadan önce böyle bir sorunumuz yoktu. Hamile kaldıkyan sonra tuhaf davranmaya başladı. 🤣
Mutlumomm Sürekli şeker yeme isteği bende de var ne yapacağımı bilmiyorum sütlü tatlılar beni kesmiyor evde sürekli şeker bulunduruyorum bayramda şekerleri gizli gizli ben yedim hepsini o derecede yani halen de aynıyım geçmedi bir türlü 😂🤭
momofmychildren niyetimkalpkirmamak ikisi aynı şey değil canım şeker yüklemesi önemli eğer sizde şeker çıkarsa bebek etkileniyor erken doğum bile olabilir çok önemli
Melike_4949 niyetimkalpkirmamak yok artık o kadarda değil, sağlıklı tatlılar var sonuçta hamilesiniz birde insanın canı hamilelikte en sağlıksız şeyi isteyebilir bu normal 🙏 şekerim vardı benim gebelikte aşırı tatlı yeme isteği bazı durumlarda şeker belirtisi olabilir ama tek başına bir belirtti değil
Anonimoo niyetimkalpkirmamak ben en başından beri çikolata yiyorum deliler gibi hemde bi ara abartıp günde 3-4 paket yediğimi bilirim binde bir de şerbetli tatlı yedim onu da çok sevmem arada canım çekince yedim ama çikolatadan asla vazgeçmedim şekerim de yok bir sorun olmadı sadece kilo aldım😀