Zeyasln Lavinya_16 bebek planımız yoktu oğlumu büyütmüş işe başlamış düzen kurmuştum beklemediğim anda olunca afallamıştım şimdi gün sayıyoruz beyefendiye kavuşmak için 😊
mavibahar Lavinya_16 2 hamileliğim de de bi heves kendi aileme söyledim, saçma sapan yanıtlar 😒 yok biz tahmin ettik, yok rüyamızda gördük, yok tam zamanıydı… Şimdi kardeşi olsun istiyorum. 15. Hafta da instagramda yayınlıcam ordan öğrensin herkes… 😒😒😒
27kader- Ben iş yerinde çalışırken ağır kaldırmıştım kan geldi kahverengi leke gibi ertesi gün yine geldi bende test yaptım silik çıktı ama adetine daha 9 gün vardı sonra kan verdim beta 173 çıktı yani adetime 1 hafta varken beta bu kadar yüksek çıkmıştı doktora kanama var dediğim için ilk düşük dedi sevinçten çok korku yaşadım eşim zaten hep yanımdaydı kaynanamlara falan demek istemiyordum zaten istemiyorlardı çocuğum olsun Babanne dede olmaya hazır değillermiş sanki öyle diyorlardı sanki size sorucaz çocuk yapmak için
Lavinya_16 27kader- millet can atar torun sahibi olmak için… Bilemedim 😳 siz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kavuşun inşallah 🥰
BeyzaKahraman_ Tansiyon sebebiyle gittiğim de doktor şüphelenip hemen beta hcg istemiş eşim öğrenmiş oldu benden önce 😂 o bana söyledi bebeğimiz oluyormuş diye tabi ben ağlamaya başladım hem mutluluk hem korku öncesinde test yapmıştım ama muhtemelen erken olduğu için çift çizgi olmayınca tekrar yapmamıştım… Ailemize de eşimle beraber söyledik ilk şaka sandılar 😂 çünkü ben bir süre düşünmüyordum ama iyi ki olmuş doğum kontrol hapını kullanmayı unutursanız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz 😂😂
Lavinya_16 BeyzaKahraman_ demekki hayırlı zamanı buymuş 😍 önce size sürpriz olmuş 🥰 sonra da ailenize 😇