Kaktuscekirdegi Kızlar Elele markasını bilirsiniz onun Elele Madre ve Elele Bonte modelleri var hangisini daha kullanışlı ve güzel buluyorsunuz acil yardım🥹🐣
Alynq Kaktuscekirdegi odadan odaya taşıyabileceğin bir şey arıyorsan ve evin çok büyük değilse tavsiye etmem ben iade ettim elele madre almıştım aşırı hantal hiçbir kapıdan geçmedi kurduğun odada kalıyor ve ben temizlik yaparken falan odadan odaya taşımak için hiç kullanışlı gelmedi iade edip 60/120 anne yanı park yatak aldım
Kaktuscekirdegi Alynq direk bi odaya kuracağım taşıma yapmayacağım ev büyük beşik büyüklük açısından mı sadece kullanışlı değil yoksa güzel değil mi öneren çok oldu da bide hangi modeli daha iyi acaba
Alynq Kaktuscekirdegi ben odadan odaya taşınabilir istediğim için kullanışlı gelmedi bana çok yer kaplıyor ama sizin eviniz genişse ve sürekli aynı odada kullanacaksanız bence alınır malzeme kalitesi ve ürün çeşitliliği güzel çünkü bir sürü aparatı vardı ben madre olanı almıştım
hanlnim odadan odaya değil de şehirden şehire taşıması kolay arıyorum bende. tatile gittiğimizde yanımıza alabileceğimiz bir park yatak arıyoruz önerisi olan var mı?🙈
Merve5578 Kaktuscekirdegi ben bonte aldım madreden Bi tık daha geniş ve içerisinde ki puset aparatının çok işime yarayacağını düşünüyorum ilk 3 ay içerisinde rahat uyuyabilir hemde istediğim odaya taşıyabiliyorum.
Kaktuscekirdegi Merve5578 sadece puset ve boyut farkı mı var arasında çünkü ekstra ben hamak beşik aldım gerek yok gibi geldi bana