Meri_487 Merhaba canım anneler. Bu yayınlanan haber sonrası hangi maden suyunu tüketebiliriz. 😓 hangisi bizim ve bebeklerimiz için sağlıklı❓🌸
ZeynepDuru17 Meri_487 bu sürekli piyasada olan var üzerinde maden suyu yazan ama unuttum onu için ben hiç içemiyorum sevmiyorum
lena1234 YeniGelinMeselesi kızılayın üretim yerinde kanserolejen madde bulunmuştu içmeyin bence sırmaaya bakın
niyetimkalpkirmamak Meri_487 tabiki de beypazarı. Biz nasış coca cola vs ürünleri boykot ediyorsak. Adamlar da bize çamur atıyor. Her habere inanmayın
Nurhannnte niyetimkalpkirmamak ben öyle düşünmüyorum adamlar kendi markasına bile uyarı koymuşlar. Çok ince araştırılıyor tüm ürünler
dogurangaplumba Selinmoon ben az önce aldırdım eşime de bunda erzincan yazmıyo afyonkarahisar yazıyor sodyum bikarbonatlı diyor
dogurangaplumba ZeynepDuru17 kız magnezyum içmiyon soda içmiyon bacakların napsın gari sana laftan anlamıyon ki magnezyum al doktordan magnezyummmmm
Selinmoon dogurangaplumba Kendine özel markası da var üzerinde Erzincan bögert yazıyor . Evet bir karbonatlı zaten
ZeynepDuru17 dogurangaplumba dün gittim ama aklıma gelmedi ya söyleyecektim bak ben bunu unuttum yine haftaya gene gidecem ozaman söyleyim 🤣
dogurangaplumba Echanim markası ne? Benimki suda eritmeli sabah akşam ama yan etki yaptığı için gece yatmadan içiyordum tabi şu sıralar acayip ilaç içtiğimden ona sıra gelmiyor
Echanim dogurangaplumba Efermag canım ben yemekten sonra alıyordum ama bitti dün akşam yarın zaten kontrolüm var doktoruma danışırm
Echanim dogurangaplumba suda eritmeli yan etkileri neler ki ben başka ilaç kullandgm için fark edemedim ya
dogurangaplumba ZeynepDuru17 Ben sana instadan hatırlatma şeysi yapacam dur sen 🤣🤣🤣 sahiii doktor artık her hafta mi çağırmaya başladı kız nst ye giriyon mu artık bakam haftaya cuma benim var ne olcak acep
dogurangaplumba lena1234 yahu şimdi açtım daha şişeyi 6 li almış eşim birde nolcak şimdii yarın sırma aldırayım bari