Busus Kızlar 31 haftalik hamileyim bugün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırdım ordaki doktor idrarda protein kaçağı var dedi hamilelikteki etkisi nedir nasıl geçer
Eko93 Busus tansiyonunuz ne durumda bide protein miktarı ne kadar çıktı? Saglik ocağından ziyade idrari hastanenizde verseniz daha iyi. Çünkü orda idrarlar bekliyor. Benmde orda protein çıktı ama.hastanede cikmadi.
OktaycanveAnnesi Busus benimde bugün çıktı protein pozitif aşırı moralim bozuk Dr 24 saatlik bakacağız onda da yüksekse erken alabiliriz dedi çok üzüldüm mahvoldum aşırı mutsuzum ya daha çok erken ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm
Busus Eko93 korkuttu beni doktor ya senin ve bebeğinin sağlığı için hemen hastaneye git dedi devlette bakiliyorum ben hemen randevu da alamıyorum tansiyonum da iyi çıktı
Busus OktaycanveAnnesi merak etmeyin stres yapmamak lazım bende çok düşünüyorum nasıl olcak diye stres bizi daha çok etkiler
OktaycanveAnnesi Busus ama gebelik zehirlenmesi gerçekten büyük sorun yani bunu yaşamak istemiyorum erken de doğmamalı strese girmeyeyim ama nasıl olacak bilmiyorum ki