Cevahir 22 haftalık hamiLeyim ve 2 gündür ishalim .. sancıLı ve suLu Bi ishal ayrıntılı oldu ama bebek için korkuyorum N yapabilirim nasıl geçer yardımcı oLursanız sevinirim ..🙏🏻
AlyaSu Cevahir canım galiba muz düzeltiyor Rabbim herkese yardım etsin kimisi ishalden dert yakınıyor kimisi kabızlıktan, Rabbim biran önce evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
deletedmom947 Cevahir haşlanmış patates, muz ve yoğurt. Eğer çok ağırsa yoğurdun içine 1 kaşık nişasta koyup da yiyebilirsiniz. Aynı zamanda çok su içmeniz lazım ishalken çok su kaybediyor vücut. Eğer 3 günden fazla sürerse muhakkak doktora gidip serum taktırın
Nailebtl Patates haşlaması hemen etki ediyor canım birde nişasta ve suyu pişir yani pelte şeklinde yap oda bağırsakları topluyor hemen ben böyle yapıyorum iyi geliyor Allah şifanı versin eğer bi kaç gün sürerse doktora git muhakkak enfeksiyondan da olabiliyor
Cevahir Nailebtl patates deniyorum cnmda Bi etki etmedi nişastada korktum cesaret edemedim deneyeceğim İnşaAllah.. Aminn İnşaAllah teşekkür ederim..