Pinar2220 Merhaba, Erson Bey’e gidip memnun olmayan var mı? İlk muayenem olacak kendisini çok iyi duyduğum için randevu aldım ama memnun kalmayıp çok köyü diyenler de varmış sanırım. Kafam çok karıştı 😢
Bahar1802 Pinar2220 ben Pinar2220 ben Erson beye takipliyim Allah nasip ederse 3 Mayısta da doğum yapacağım çok memnunum samimiyeti ve ilgisi tercih sebebim oldu. Edirne de yaşıyoruz ama doktor bey için Çorlu ya gidiyorum ☺️
Pinar2220 Limonlukekkk evet bugün pazar olduğu için hiç bir doktor bakmıyor 4 hastane gezdim biri devlet hastanesi olmasına rağmen eve git dedi. Erson bey ilaç iç yarın sabah gel dedi
Limonlukekkk Pinar2220 çok enteresan benım doktorumda ısrarla kanaman olursa beni arıosun ve hemen hastaneye geliosun dıo ve bi telefonumla 7-24 hastaneye gelebiliyo Tekirdağ yaşam hastanesi dr atilla bey ki kanama kesinlikle acil durum
Pinar2220 Limonlukekkk bende böyle olmasını beklemiştim aslında ama cumartesi 6dan beri sadece yatıyorum
Limonlukekkk Pinar2220 kaç haftalık gebesın bilmiyorum ama doktorunu değiştirebilirsin canım yani acil durum oldugunda ben beni takip eden hekime ulaşıp muayene olamayacaksam neden özel hastaneye gidiyorum ki devlet hastanesinde bedavaya takip olabiliriz haksız mıyım? Ben hemşire oldugum için bu işlerin içindeyım doktor seçiminde ilk önceliğim 7-24 ulaşılabilir olmasıydı umarım bebişinde sağlıklıdır güzel haberlerini alırız
Tugbaa0 Yani o doktoru bilmiyorum ama reyapta Adlen Kelebek Genç hoca var çok memnunum,bende onda yeni ikizlerimi doğurdum ve inanılmaz memnunun heralde bir daha olsa yine ona giderdim🙃