Ess03 gzm_42 olabilir benim de dalak alındığından beri kullanıyorum sizinde ondan kaynaklıdır gebelikte
Zeynepkrkytlli gzm_42 eğer devlete gidiyorsan ben de randevu bulamıyorum İnternetten Konya şehir hastanesi doktor çizelgesi yazıp kendi doktorum hangi günler varsa o gün sabah 5te kalkip gidiyoruz (benim doktor çok iyi olduğu için sırası çabuk doluyo başka bı doktora 6da da kalkilabilir) Sen de bu şekilde yapabilirsin canım İl il değişebilir belki ama inşallah işine yarar
gzm_42 Zeynepkrkytlli normalde özel istiyordum ama ikiz oldukları için tıp a gidiyorum Konya şehir hastanesi bize biraz uzak düşüyor meram tıp çok yakınımda o yüzden orayı tercih ettim canım evde çocuk var erkenden öyle gitme şansım yok ki benim maalesef
Zeynepkrkytlli gzm_42 ben diğer hastaneleri bilmiyorum hep buraya gittiğim için artık evim gibi oldu şehir hastanesi Bide sabah 5te kalk git 9a kadar doktoru bekle doktor gelsin kan ver 3 4 e kadar onu bekle sanki orası da evim gini oldu😂 Aka bı yandan da bıktım tabi bu durumdan Benim ilk çocuk olduğu için arkada birakacagim biri de yok o konuda rahatım
gzm_42 Zeynepkrkytlli ayy çok bekliyormuşsun canım sen Allah kolaylık versin ben çok durduğunda çatlamaya geliyorum o kadar beklemeyi sevmiyorum ya
madameux gzm_42 Geç yaşta ilk gebelik, tiroid, yaş sorunu, obezite bunlardan 2si olunca kesin veriliyor. Verilmesi gerekiyor daha doğrusu. Ne sebeple verdi kestiremedim ama belki pihtilasma testlerinizde yukari bir eğim görmüştür.
gzm_42 madameux hayır kan testimede bakmadı ikiz oldukları içindir bende çünkü yukarıdaki yazan hamileler içimi rahatlattı elhamdülillah geneli ztn kullaniyormus
Gkce27 gzm_42 bence ikiz olanlara veriyorlar en son muayeneye gittiğimde bana da verecekti sonradan zayıf zaten diye kendi aralarında konuşup vazgeçtiler ben de neden verildiğini anlayamadım
Zeynepkrkytlli gzm_42 ben de sevdiğimden beklemiyorum 😂 Sinir basiyo çoğu zaman ama randevu bulamayınca mecbur
madameux gzm_42 ben de kullanıyorum tedbirli olmak iyidir bebegin plesantsini destekliyor mucizevi birsey genelde doktorlar vermez iyi bi doktorunuz varmis
Gulseren-85 @gzm_42 benim 24 haftalık hamileyim başından beri ecopirin hap kan sulandirici iğne kullanıyorum
fasulye-annesi gzm_42 ben 33+3teyim erken doğum riski olduğu için çocuklara besin hızlı gitsin diye 1 haftalık ecoprin kullandırıyor şuanlık. Kan pıhtılaşmam falan yok
gzm_42 Zeynepkrkytlli doğrudur canım insan mecbura kalınca bekliyor Allahım sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşaallah da bu gunleride unuturuz 🥰