dogurangaplumba Sevgi2023 adetine kaç gün var bişey belli belirsiz var gibi yok gibi anlamadım çok erken yaptın sanırım
FKRKS29 Sevgi2023 sanki gölge gördüm gibi bende çok silik hafif bi cizgi ama umitlendirmek istemem , isterseniz erken gebelik testi yapın yada kan verin hakkınızda hayırlısı neyse o olur insAllah❤️
Sevgi2023 FKRKS29 erken gebelim yapsam cikar dimi?adetime cok var yani bende anlamadim ki elimde var bi tane daha kaset test bu kaset test beklenen adet tarihinden 2gun once yapiliyprmuş bire bir erken gebelik testi gibi,yapsammi test?
Hfzegnes Sevgi2023 erken gebelik testi al yap silik çıkarsa hamilesin bunda silik çizgi var mı tam belli değil
dogurangaplumba Sevgi2023 erken gebelik testine benim güvenim kalmadı ben bu hamileliğimde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ertesi gün kaset test yaptım silik pozitifti bekle istersen yada güvenilir bir markanın erken testini al
Hfzegnes Sevgi2023 gebelik olabilir gölge var ama çok erkendir büyük ihtimal erken gebelik testi al yap yarin sabah adetin geçin cede günü kan aldır
Hfzegnes Sevgi2023 benim hamileliğim 6 haftalik olmuş haberim yok test aldım 1 ayı geçtiği halde silik çıktı
Sevgi2023 dogurangaplumba inani bende sizin gibiyim 🙁🙁bıktım bu testlerden nie boyle cikiyor anlamadim ki varsa ciksin yoksa yoktur
Cglglr Canım ben etken gebelik testiyle öğrendim. Çok silik bir çizgi vardı. Düşün flaşla görmüştüm çizgiyi o kadar silikti. Adetimden 5 gün önce öğrendim. Bence erken gebelik testi yapabilirsin.