haticekorkutt Kızlar ben 7+3 haftalık hamileyim. Yatakta yatarken aniden hapşırma geldi ve kasıklarım öyle Bir ağrıdı ve kasıldı ki. İlk defa böyle bir şey yaşadım ve hâlâ sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrı oluyor. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı olur mu?
Hiratuba haticekorkutt bende de öyle oluyor 6+6yım . Hapşıracagım zaman bükülmem lazım yoksa felaket oluyor. Ani kalktığımda da oluyor demek ki bunlarda hamilelikten
Ummuarbc haticekorkutt bütün gebelerde olan şey canım bu ilk olunca insan korkuyorda korkamana gerek yok hapsuracagin zaman bacağını kendine doğru çek biraz o zaman fazla olmuyor
haticekorkutt eminece93 ilk defa böyle şiddetli ağrı olunca korktum ama şükür şimdi rahatladı içim sağolun 🌸
FKRKS29 haticekorkutt ya bende 7+2 yim bendede oluyo ayaklarımı karnıma doğru cekiyom genelde ama anı bi hareket falan yapınca ağrı giriyo 🤷♀️
Hiratuba haticekorkutt bende böyle yazanları görünce içim rahatlıyor 😀 neyseki acılarımız bebişlerimizden geliyor sağlıklı olsunlar da 😍 arabada çok oluyor aniden hapşırınca bi de yanında birileri varsa refleksle bağırıyorum herkes şok 😀
Civciv53 haticekorkutt olur canım ama sakın hapşırığını tutma. Ben çok utanıp tutan biriydim saldım artık gerekirse bağır sesli olsun ama tutma canım tutunca daha çok kasılıyor
Azra_Mom haticekorkutt bende de oluyor ya 14+6 bahar alerjim var ve gebeliğin başından beri ne zaman şiddetli hapşursam bunu yaşıyorum günde 30 kere filan hapşırıyorum bide sıkıntı olacağını sanmıyorum sormadım ama kontrollerimde normal çıkıyor her şey