Gokcedeniz Kızlar burun akıntısı öksürük nefes darlığı cekiyprum birde kemiklerim sızlıyor hastaneye gitsem birşey yaparlar mı serum felan yaptıran varmı bebeğe yan etki yapar mı
Rumeysaozcan Gokcedeniz yok canım hastanede birşey yapmıyorlar bende grip halsizlikten gittim antibiyotik yazıyolar oda doktor onaylı hamileliktede antibiyotiği doktorum hiç tavsiye etmiyor doğal yöntemlerle iyileşmeye bak Rabbim acil şifa versin 🤗
Sara Gokcedeniz Ben qrip olmusdum o zaman doktor serum soylemisdi onu yaptirmisdim.Doktorona soyle bisey vericek.🤗😘
Zu_esk Gokcedeniz bi gidin derim var diye biliyorum. Ben gitmiştim ama farklı sebeplerden kana karışmayan serum vermişlerdi bana
Minamom Valla bende ayni durumdayim 1 hafta sonra dogumum var nane limon ihlamurla atlatmaya calisiyorum birsey yapcaklarini sanmiyorum hastanede
Edos Nefes darlığına birseyler yapabilirler. Ama grip öksürüğe bisey yapmıyorlar. Ihlamur iç yâda portakal sık diyolar ama doktor suan iyi görünüyorsn kötü olursan gel serum takalim ve ateşin olursa ihmal etme hemen gel demişti.
Gokcedeniz Kızlar serum verdiler ama işe yaramadı bende iki yorgan ve sıcak su ile terlemeye çalışıyorum kemiklerim sızlıyor