Nursumeyye5 Kızlar Happy Kids neden böyle hamileliğimden beri bu sayfadayım halâ sorum vs olunca buraya sorarım ama oraya da bi bakayım dedim kimsenin kimseye saygısı yok hep belli başlı kişiler postlara yorum yapıyor ama saygı yok yani
Dilara_0 Nursumeyye5 hep böyle ya linç var ya dedikodu ya da hep bı alaycı. Bir çok kişi böyle maalesef. Sanırım bir süre erkekler dadanmis denildi kimin kadın erkek olduğu belli olmadığı için kendnce önlem alınmış 😂
obirannea Nursumeyye5 orasi öyle hele bazı kişiler her postun altındalar engelledim kimse kimsenin sağlık sorusuna cevap vermiyor ama bir olay olunca herkes o postta.. söyleyince de saldırıyorlar garip bir ortam herkes gergin
Nes7616 Benlenelim ilk doğduğunda bikaç ay kadar lazım oldukça girip bakmışımdır yazmışımdır sonrası yok kullanıyorum ama forumuna girmiyorum hiç 😃
obirannea Nursumeyye5 ay sorma bir erkeğin en müstehcen yerini bile gördu bu gözler o ara silmiştim de geri sonradan yükledim
Nursumeyye5 obirannea Nee ciddi olamazsın bi erkek neden kadınlara yönelik programı kullanır ki 🤦🏼♀️