Hulya-ifsa Kızlar ilk erkek denildi sonra kız başına gelen var mı doktorum yine de yüzde yüz demedi 19 haftaya girmek üzereyim kıza benzettm dedi kız deyip sonradan erkek çıkıyor diye duyuyorum alışverişe başladım kız eşyası alıyorum 😀
Makbus066 Hulya-ifsa cinsiyet değişmez de doktorlar yanilabiliyor küçük haftalarda ayrıntılı ultrasonda kesin görünür genelde doktor hatası oluyor
Nisapoyraz4270 Hulya-ifsa 14 haftalıkken erkek gibi dedi ama yanılma olur dedi 16 haftalıkkende kız dedi şuanda 19 haftalık olucaz haftaya kontrolüm var emin olmak için tekrar sorucam cinsiyetini 😂
Papatya123_ Hulya-ifsa 12 haftamda erkek denildi 15 de erkek denildi 18 de erkek 20 haftada yine erkek denildi en son nifty testi yaptırmak istedik onda da erkek Cinsiyeti kesin görmeden söylerseler değişebilir farklı farklı söylerler
Hulya-ifsa İlk erkek dedi sonra kız dedi ama çokta ufakta değil 19 haftalık detaylı için zaman var merak ediyorum sadece çevremde herkes erkenden öğreniyor 😏
Hulya-ifsa Nisapoyraz4270 ayy çok şaşırdık ilk çocuğumuz ilk erkek dedi sonra kız ancak detaylıda belli olur dedi ama her iki tahmininde de %90 dediler düşük bir oranda değil 😀